Modiwake'i 3 günde bir kullanmak doğru mu?

Makaleler
1
Doktorum uyanıklık ve odaklanma sağlayan Modiwake yazmıştı. Fakat her gün kullanınca vücut bağışıklık kazanıyor ve etki etmemeye başlıyor. Ben de bu yüzden 3 günde bir atmaya karar verdim ve 3 gün oldu bugün. Yeniden attım ve yine aynı etkiyi gösterdi yani işe yaradı. Sizce bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa her gün mü atmalıyım doktorun dediği gibi?

Herhangi bir yan etkisi var mı acaba şahsen kendime teşhis koydum benim de bu şeye ihtiyacım var.
Hiçbir yan etkisi olmadı bende. Aksine oldukça işime yaradı. Odaklanmam arttı enerjim arttı fakat her gün kullanınca işe yaramamaya başlıyor. O yüzden 3 günde bir atıyorum artık.

@575457 Hocam bu arada ilaç reçetesiz alınmıyor galiba. Doktor eğer epilepsi hastası değilsen rapor da çıkaramıyor bu yüzden ilacı yazsa bile parayla almak zorundasın. Ben 370 TL verdim bu ilaca.

Hiçbir yan etkisi olmadı bende. Aksine oldukça işime yaradı. Odaklanmam arttı enerjim arttı fakat her gün kullanınca işe yaramamaya başlıyor. O yüzden 3 günde bir atıyorum artık.

@575457 hocam bu arada ilaç reçetesiz alınmıyor galiba. Doktor eğer epilepsi hastası değilsen rapor da çıkaramıyor bu yüzden ilacı yazsa bile parayla almak zorundasın. Ben 370 TL verdim bu ilaca.

İnternette buldum ben, oradan alacaktım aslında ama, doktor filan kafamı karıştırdınız onu da yanında mı alamam lazım?

İnternetten nasıl buldunuz hocam?

Onu bulamamışım ama bunu bulmuşum.

1663340963884.png

O ilaçta öyle bir durum var maalesef, sürekli kullanımda bünye ilaca direnç kazanıyor.

Düzenli kullanmanızı gerektirecek bir durum yoksa 3 günde bir kullanım düşünülebilir ancak doktorunuza danışmanız en doğrusu.
Siz kullandınız mı hocam? Şu 2 gün üst üste kullandım 2 gündür iyiyim. Enerjim arttı. Odaklanmam arttı. Uyanıklığım arttı. Sizde de aynı etkiyi gösterdi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı