Modiwake'i 3 günde bir kullanmak doğru mu?

Siz kullandınız mı hocam? Şu 2 gün üst üste kullandım 2 gündür iyiyim. Enerjim arttı. Odaklanmam arttı. Uyanıklığım arttı. Sizde de aynı etkiyi gösterdi mi?
Bir ara kullandım. Bahsettiğiniz gibi enerjik oluyorsunuz, uyuşukluk gidiyor hatta esneyemiyorsunuz bile. Ancak birkaç gün üst üste kullanınca da etkisini yitiriyor.

Şu anda düzenli kullanmıyorum. Ancak doktorum bana, örneğin önemli bir sınavıma çalışırken veya önemli bir işle uğraşırken, abartmamak şartıyla kullanabileceğimi söylemişti.

Bir ara kullandım. Bahsettiğiniz gibi enerjik oluyorsunuz, uyuşukluk gidiyor hatta esneyemiyorsunuz bile. Ancak birkaç gün üst üste kullanınca da etkisini yitiriyor.

Şu anda düzenli kullanmıyorum. Ancak doktorum bana, örneğin önemli bir sınavıma çalışırken veya önemli bir işle uğraşırken, abartmamak şartıyla kullanabileceğimi söylemişti.
Hocam bu yüzden 3 günde bir atmayı düşünüyorum artık. Doktoruma da söyleyeceğim. Vücut bağışıklık kazanıyor o yüzden 3 günde bir atıyorum etkili oluyor falan demeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı