Yararsız Üye
Kilopat
- Makaleler
- 10
Yapılan kontrollerin içeriğini bilmiyorum ama sadece program üzerinden kontrol etmek yerine şanzıman açılmışsa kontrol süresi çok uzar. Yine de şaft gibi çok daha kolay tespit edilebilecek bir sorunun gözden kaçması kötü oldu.Ben de bu şekilde biliyorum. Zaman kıtlığından sol tarafı kontrol etmediklerini sanmıyorum. Kaza sağ taraftan oldu solda hasar olmamıştır diye düşünmüşler bence hatalı bir yaklaşım.
Mick fena iş çıkarmıyor, Mazepin'i düşününce olduğundan iyi görünme ihtimali konusunda biraz temkinli olmaya devam ediyorum. Yetenek konusunda henüz Verstappen/Leclerc/Norris/Russell düzeyinde bir şey göremedik ama tecrübe kazandıktan sonra iyi bir arabayla şansı olabilir belki.Mick ve Mazepin olayına biraz değinmek istiyorum. Neler olduğunu yeni öğrendim. Motor problemi yüzünden Mick, Mazepin'e yer verdi. Bu yer değişikliği sonrası Mick sorun nedeniyle 27 saniye geriye düşmesi rağmen farkı daha sonradan tekrar 1 saniyeye indirdi. Haas Mick'in geçmesine izin vermedi, telsizden Mick geçmek istediğini de belirtmiş.
Öyle bir yetenek olmadığı aşikar. Performansı çok vasat şu an. Bu hafta kaza yapmadı Mazepin beklentilerin aksine. Biri yazmıştı ilk virajı yarışta düz geçer, cidden ilk viraja girerken startta büyük bir blokaj yaşadı az kalsın düz gidiyordu frenleri çalışmış.Verstappen/Leclerc/Norris/Russell düzeyinde bir şey göremedik ama tecrübe kazandıktan sonra iyi bir arabayla şansı olabilir belki.
Arkadaşça bir el sallama, bir işaret falan değil. Riccardo ile Norris birbiriyle geçen sezonlar çok uğraşırdı. Riccardo ile takım arkadaşı olduktan sonra eskiye göre daha ciddi. Açıklamaları da bunu gösteriyor. Geçen Riccardo'ya sempati duymadığını söyledi. Bu senenin en dikkat çekici performansı kesinlikle Norris.Riccardoya'da el sallaması bir işaret mi acaba?
Bu sürücüler o kadar küçük yaşlardan itibaren öyle bir rekabetten geliyorlar ki en ılımlı ve en güler yüzlü olanları bile ellerine fırsat geçtiğinde diğerinin boğazına saldırmaya programlı durumda oluyorlar. Norris sessizlik istediğinde yarış mühendisi konuşsa küfrederdi herhalde.Geçen Riccardo'ya sempati duymadığını söyledi. Bu senenin en dikkat çekici performansı kesinlikle Norris.
Mick sürpriz kutu. Ancak @Noble Six'in de dediği gibi Russel gibi değil. Russel'in ne olup olmadığı tartışılır ama ilk yarışından itibaren arabasının hep önünde olduğu açık
Bu mesajı Mazepin için attı sandım. Mick'i mi kastediyordun? Mick elbette şu an o seviyede değil bana göre. Soyadıyla gelmedi buraya, yetenekli bir pilot, gelişim sağlarsa potansiyeli var.Yetenek konusunda henüz Verstappen/Leclerc/Norris/Russell düzeyinde bir şey göremedik ama tecrübe kazandıktan sonra iyi bir arabayla şansı olabilir belki.
Adaptasyon kabiliyeti var ama o isimler kadar en üst düzey yetenek henüz göstermedi, zamanla tecrübe kazanınca potansiyelinin sınırları belli olur. Mesela Russell da en kötü arabada yarıştı ama çok net şekilde bir farkı olduğu görülebiliyordu. Mazepin'den kötüsü de Raghunathan (abartı) oluyor zaten, ondan hiç bahsetmedim.Mick'i mi kastediyordun? Mick elbette şu an o seviyede değil bana göre. Soyadıyla gelmedi buraya, yetenekli bir pilot, gelişim sağlarsa potansiyeli var.
Evet, her zaman görülen bir şey. Sadece Riccardo'nun performansı Norris'in çok gerisinde kaldığı için söylemek istedim.Arkadaşça bir el sallama, bir işaret falan değil.
Belli de olmaz. Riccardo'ya karşı açıklamaları Sainz'e göre çok farklı. Şüphelenmekte ve böyle düşünmekte haklılık payın var. Bana öyle gelmedi açıkçası dostça görünüyor gibi.Evet, her zaman görülen bir şey. Sadece Riccardo'nun performansı Norris'in çok gerisinde kaldığı için söylemek istedim.