305gül
Femtopat
Daha fazla
Driver'larını güncelle. Eğer olmazsa ya yeni monitör ya da garantisi varsa garantiye götür bence.Ekran resimde attığım gibi. Küçük kuzenim oturuyordu başında büyük ihtimal darbe aldı ama yine de tam emin olmak istedim başka bir sorun olmadığına çünkü darbe izi yok
Ekran resimde attığım gibi. Küçük kuzenim oturuyordu başında büyük ihtimal darbe aldı ama yine de tam emin olmak istedim başka bir sorun olmadığına çünkü darbe izi yok
Darbe kaynaklı arızaya benzemiyor daha çok panel cof arızasına benziyor(eğer eski monitörse uzun süre kullanımda kendiliğinden olabilir ama darbe ile de olabilir tabii) ama yine de emin olmak için şunları deneyebilirsin;
Başka bir HDMI veya DP portunu dene
Kablo değiştirmeyi dene
Bilgisayardan başka bir port dene
Monitör birkaç aylık ekran kartında da hiç sorun yoktu driver güncel. Bir anda olmuş ne olduysa. DP kablosunu çıkarıp hdmı da denedim aynıdarbe kaynaklı arızaya benzemiyor daha çok panel cof arızasına benziyor(eğer eski monitörse uzun süre kullanımda kendiliğinden olabilir ama darbe ile de olabilir tabi) ama yine de emin olmak için şunları deneyebilirsin;
başka bir hdmi veya dp portunu dene
kablo değiştirmeyi dene
bilgisayardan başka bir port dene
Nerden anlayabilirim sorunu eğer ekran kartındansaGenellikle ekran kartından kaynaklanır bu sorunlar
DüzelmediCtrl + Shift + Windows + B tuşlarına aynı anda basar mısın?
Sorun düzelecek mi?
Monitör birkaç aylık ekran kartında da hiç sorun yoktu driver güncel. Bir anda olmuş ne olduysa. DP kablosunu çıkarıp HDMI da denedim aynı
Monitör birkaç aylık ekran kartında da hiç sorun yoktu driver güncel. Bir anda olmuş ne olduysa. DP kablosunu çıkarıp HDMI da denedim aynı
Nereden anlayabilirim sorunu eğer ekran kartındansa
Düzelmedi
başka bir monitör veya televizyon gibi herhangi bir ekran ile test etMonitör birkaç aylık ekran kartında da hiç sorun yoktu driver güncel. Bir anda olmuş ne olduysa. DP kablosunu çıkarıp hdmı da denedim aynı
Nerden anlayabilirim sorunu eğer ekran kartındansa
Düzelmedi
Anlatmak istediğimiz ekran kartının üstüne bakın bir şey döküşmüş olabilir elinizde başka ekran kartı varsa deneyin veya monitörü deneyin
Ekran kartını çıkart normal işlemciden görüntü almaya çalış ekran kartından sorun yoksa monitör kolay iş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.