Ürünün markası nedir?
ASUS VC239he modeli 60 Hz ama ileride 2. monitör yaparım nasıl olsa diye aldım bütçeme uydu.
Ürünün markası nedir?
Hocam o zaman bilemedim isterseniz 15 gün dolmadan iade de verebilirsiniz. Asus piksel yönünde nasıl davranır bilemedim.ASUS VC239he modeli 60 Hz ama ileride 2. monitör yaparım nasıl olsa diye aldım bütçeme uydu.
Bende de vardı yavaş yavaş artıyor.
Hocam o zaman bilemedim isterseniz 15 gün dolmadan iade de verebilirsiniz. ASUS piksel yönünde nasıl davranır bilemedim.
Gitme ihtimali pek yok da artma ihtimali şans.Aynı monitör mü?
Aldığım mağazayı arayacağım değişim için olmadı ay sonu asusa gönderebilirim garanti için. Acaba kendi kendine gider mi veya artar mı onu merak ediyorum.
Gitme ihtimali pek yok da artma ihtimali şans.
4 gün önce aldığım monitörde ufacık nokta şeklinde bir ölü piksel çıktı görev çubuğunda 5. uygulamanın üstüne denk geliyor, oyunlarda falan ne kadar odaklansam da göremiyorum bazen zar zor görünüyor. Bu zamanla artar mı veya garanti kapsamında mı? Mağaza bu kadarcık şeyi arıza sayıp değişim yapar mı?
4 gün önce almışsınız değişim veya iade isteyin satıcıdan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.