Monitördeki çizik için ne yapılabilir?

BerkPcİstiyor

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörümün sol altında 1 Cm'lik bir çizik var, nasıl olmuş anlamadım. Ölü pixel değil. Bu çiziği bir türlü kapatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Çok da belli değil ama ne bileyim takıntı oldu işte. Çizik aydınlıktan ziyade siyah ekranda belli oluyor. Ne sürsem bilemedim. Garanti kapsamına da girmiyormuş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitörümün sol altında 1 Cm'lik bir çizik var, nasıl olmuş anlamadım. Ölü pixel değil. Bu çiziği bir türlü kapatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Çok da belli değil ama ne bileyim takıntı oldu işte. Çizik aydınlıktan ziyade siyah ekranda belli oluyor. Ne sürsem bilemedim. Garanti kapsamına da girmiyormuş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sizin gene köşede benimki tam ortasında ama bir süre sonra göz alışıyor çok takılmayın. Tamire 0 monitör parası istiyorlar.

Bence hiç dokunma şimdi bişey sursen elektronik ne olacağı belli olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı