Monitörüm VGA GTX 750 Ti STRIX ekran kartında giriş yok

Markasını bile bilmediğim HDMI kabloyu belki 10 yıldır kullanıyorum. Aynı şekilde DVI-HDMI dönüştürücü kabloda 5-6 yıl oldu alalı. Sen adam gibi kullanırsan en dandik ürün bile yıllarca dayanır. Sürekli evirip çevirirsen en kral kablo olsa neye yarar?
Yaşın kaç bilmiyorum ama belli ki mahallendeki bilgisayarcıdan canın yanmış. Bütün hepsini aynı kefeye koyarak büyük zan altına giriyorsun, bütün mahalle bilgisayarcılarını üçkağıtçılıkla suçluyorsun haberin olsun. Ki o lüx sandığın büyük firmalarda aynı toptancıdan mal alıyor, mahallendeki bilgisayarcıda aynı toptancıdan mal alıyor.

İstanbul için sirkeci ve kadıköy bilgisayar toptancılarının bulunduğu yerler. Yolun düşerse gidip bir sorarsın.
Kablo kaliteli olmadığı sürece kaç yıl kullanırsan kullan gidip dandik kablo kullandığın sürece ekranda yırtılmalarda olur belki direkt ekran gelmez. Bilgisayarcıdan aldığın şeyin ne olacağı belli değil bilgisayarcıları genel olarak suçlamıyorum zaten çoğu bilgisayarcı kullandıkları şeyin üst kalite malzeme olmadıklarını kabul eder diye düşünüyorum internetten aldığın şeyin bin türlü bilgisini görebilirsin ürünü gördüğün için marka model aratarak inceleme videolarına bakabilirsin bir sorun çıkarsa iade etme şansın var bilgisayarcı eğer seni tanımıyorsa oraya günde kaç kişi gittiği için genelde iade almaz bir de o lüks sandığın yerler diye bahsettiğin yerlerde tabi ki malzeme ve kalite farkı var her iki dükkan da kendi kullandıkları malzemeleri satsa bile ucuz internet kafenin kullandığı malzemeler belli e spor mekanlarının kullandığı malzemeler belli. Daha fazla uzatmaya gerek yok bilgisayarcıların çok kaliteli ve sıfır malzeme sattığına inanıyorsan kullanmaya devam et.

Kablo kaliteli olmadığı sürece kaç yıl kullanırsan kullan gidip dandik kablo kullandığın sürece ekranda yırtılmalarda olur belki direkt ekran gelmez. Bilgisayarcıdan aldığın şeyin ne olacağı belli değil bilgisayarcıları genel olarak suçlamıyorum zaten çoğu bilgisayarcı kullandıkları şeyin üst kalite malzeme olmadıklarını kabul eder diye düşünüyorum internetten aldığın şeyin bin türlü bilgisini görebilirsin ürünü gördüğün için marka model aratarak inceleme videolarına bakabilirsin bir sorun çıkarsa iade etme şansın var bilgisayarcı eğer seni tanımıyorsa oraya günde kaç kişi gittiği için genelde iade almaz bir de o lüks sandığın yerler diye bahsettiğin yerlerde tabii ki malzeme ve kalite farkı var her iki dükkan da kendi kullandıkları malzemeleri satsa bile ucuz internet kafenin kullandığı malzemeler belli e-spor mekanlarının kullandığı malzemeler belli. Daha fazla uzatmaya gerek yok bilgisayarcıların çok kaliteli ve sıfır malzeme sattığına inanıyorsan kullanmaya devam et.

Daha cümleye başlarken ofsayttasın kardeş. Sen git senin tabirinle en kalitelisine yüzlerce lira bayıl.
Benim alacağım 50 TL'lik kablo ile aynı kalitede olacak. Sadece kendini kandırıyorsun.

Çoğu bilgisayarcı kullandıkları şeyin üst kalite malzeme olmadıklarını kabul eder diye düşünüyorum

Ben bu cümlenin üstüne laf söylemem. Ben bizzat işin içinden gelmiş biri olarak kendimi savunuyorum. Sen düşün dur kardeş. Orada bu yazılmış , şurada şu. Aferin, Sana hayırlı para harcamalar.

Arkadaşında konusunu bayağı kirlettik. Kusura bakmasın. Ama bazı insanlar laf anlamamak için özel bir çaba sarfediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı