MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Hissiyat farkı nasıl acaba. Sesleri benziyor gibi videoda.
Ses olarak biraz fark var ama hissiyat olarak hocamın dediği gibi çok bir fark olduğunu sanmıyorum, zaten basış kuvvetleri arasında da aman aman bir fark yok.

1742076556862.png
1742076572275.png

Yani anlamıyorum simdi. Dracula, piano ve yellow switch arasinda siralama yapacak olursaniz nasıl olurdu? Ses disinda bir fark olmaz mi diyorsunuz?

Ses dışında hissiyatta neredeyse hiçbir fark olmaz. Benim sıralamam;
Piano SE
Cream yellow V3 Pro
Dracula
Şeklinde olurdu.

Ses olarak biraz fark var ama hissiyat olarak hocamın dediği gibi çok bir fark olduğunu sanmıyorum, zaten basış kuvvetleri arasında da aman aman bir fark yok.

Eki Görüntüle 2446623Eki Görüntüle 2446624

Creamy yellow V3 Pro adından da anlaşılacağı gibi creamy bir ses profili sunuyor, ben beğeniyorum fakat pianonun ses profili de bu fiyat aralığında mükemmel bir fırsat gibi geliyor.

Bir de, dracula switchlerde gördüğüm kadarıyla bir hava deliği mevcut. Factory lubed geliyorsa zamanla bu delikten akma yapıp büyük problemlere sebep olabilir.

Piano SE
Cream yellow V3 Pro
Dracula
Şeklinde olurdu.

Creamy yellow V3 Pro adından da anlaşılacağı gibi creamy bir ses profili sunuyor, ben beğeniyorum fakat pianonun ses profili de bu fiyat aralığında mükemmel bir fırsat gibi geliyor.

Bir de, dracula switchlerde gördüğüm kadarıyla bir hava deliği mevcut. Factory lubed geliyorsa zamanla bu delikten akma yapıp büyük problemlere sebep olabilir.
Ya renge ya da switch'e bağlıyım o zaman. İki klavyeyi biraz inceleyeyim. 3 gündür günün çeyreğini klavyelere bakarak geçiriyorum herhalde. Çok kurcalamak kafayı bozuyor.

Piano SE
Cream yellow V3 Pro
Dracula
Şeklinde olurdu.

Amazon üzerinde 2 yıldız altındaki yorumların neredeyse tuşların bozulduğu söylenmiş Akko klavyelerde. Böyle bir durum varsa neden kimse bahsetmiyor ki?

Sorun switch kaynakli sanirim. Her markada olabilir de niyeyse Akko'da fazla gibi. Durumu tam bilmiyorum bu yuzden Akko alma fikrim degismedi. Ki ileride switchleri de degistirmeyi dusunuyordum. Umarim bozulmaz ama bozulursa switch degisip yoluma devam ederim.

Bu arada klavyeyi kablosuz kullanacagim. Fare de kablosuz olacagi icin temiz bir goruntu cikar ortaya. Bilgisayarim ile klavye arasinda cok mesafe yok ama bilgisayar yerde. Uzatma kablosu ile mi baglayayim?

Son düzenleme:
Sorun switch kaynakli sanirim. Her markada olabilir de niyeyse Akko'da fazla gibi
Switchle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir model switchte olacak bir şey değil. Ayrıca cream yellowlar en popüler olan akko switchlerden biri. O yüzden sorun olsa dediğiniz gibi konuşan daha çok kişi olurdu diye düşünüyorum ama böyle yorumlar yapıldıysa bir ihtimal switchler de sorunlu olabilir. Tekrardan biraz araştıracağım hocam.

Switchle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sadece bir model switchte olacak bir şey değil. Ayrıca cream yellowlar en popüler olan akko switchlerden biri. O yüzden sorun olsa dediğiniz gibi konuşan daha çok kişi olurdu diye düşünüyorum ama böyle yorumlar yapıldıysa bir ihtimal switchler de sorunlu olabilir. Tekrardan biraz araştıracağım hocam.
Son olarak Yunzii B75 Pro hakkindaki goruslerinizi de ogrenmek isterim. 5075B Plus yerine tercih edilir mi mesela? Bir de bu klavye Akko'nun switchlerini desteklemiyor degil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı