Monster A5 v19.2/3 alınır mı?

Bütçe
24000

Hocam başka öneriniz var mı?

@646148 sizce bu nasıl bir de menteşeleri dandik diyorlar uzun ömür gider mi?

Kasayı bilmem, donanım olarak iyi değil 75 watt ve MUX yok cihazda. Sizin tercihiniz ege hocam attıysa bir sebebi vardır.

Attıklarınız arasından siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Benim aklımda ASUS kaldı yükseltme muhabbeti olmasaydı alırdım muhtemelen ama pek bilgili değilim uygun RAM bulup üstüne takmak gerekecek. hp kasası sıkıntılı deniyor casper monster v2 olmuş seçim yapmak benim için çok zorlaştı

Attıklarınız arasından siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Benim aklımda ASUS kaldı yükseltme muhabbeti olmasaydı alırdım muhtemelen ama pek bilgili değilim uygun RAM bulup üstüne takmak gerekecek. hp kasası sıkıntılı deniyor casper monster v2 olmuş seçim yapmak benim için çok zorlaştı
Asus alcaksan al 8 GB RAM daha eklemek 500 TL falan tutar.

@Artoria Pendragon hocam ne diyosunuz normal hali ortalıkta yok Windows 11'li hali var sadece RAM'i 16 yapsak render + Gaming uzun ömürlü olarak yorum yapabilir misiniz?

TUF'a bütçen yetiyorsa mantıklı, Victus'u bütçen sınırlıysa diye attım. RAM eklemesiyle idare eder fakat render vs ile uğraşıyorsan direkt yanına 16 ekle sonradan 32 yaparsın.

Hocam bir de bu TUF'la ilgili A15 kasalarda ısınma var diyorlar düzeltilmiş midir bir de ekran kartı 140W görünsede oyunlarda tam kullanmıyormuş testlerde 140W oluyormuş sebebi nedir yani tam performans alamaz mıyım render ve oyunlarda. 6-7 yıl iadere ettir mi? Bir de RAM önerebilir misiniz TUF için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı