MONSTER A5 V9.2 RAM Takviyesi

Emre1298

Decapat
Selamlar, MONSTER A5 V9.2 laptop sahibiyim.
Halihazirda 8 GB 2400 MHz DDR4L RAM var, ben bu sisteme 8 GB daha eklemek istiyorum ama çeşitli platformlarda yaptığım araştırmalarim sonucu RAM çalışma voltaji, anakartın dual channel olup olmaması gibi etmenler varmış ama anakartin dual channel olup olmadığını da bilmiyorum. DDR4(L) harfi olanlar düşük voltaj çalışıyormuş yani uyumsuz olma olasılığı doğuyor bu konu hakkında satın almam için bana yardımcı olur musunuz?

CPU-Z programı ile SPD kısmındaki bilgileri paylaşır mısın? Daha rahat tavsiyede bulunalım. Kaba taslak takacak olursak aşağıdaki RAM'ler tercih edilebilir. Monster'ın sitesine bakınca verdiği bilgilerle birebir uyuyor.

Kingston Technology HyperX Impact 8 GB DDR4 SO-DIMM 2400 CL14 8 GB DDR4 HX424S14IB2/8 RAM - Nanokatalog

Corsair Vengeance 8GB DDR4 SODIMM 2400MHz CMSX8GX4M1A2400C16 RAM - Nanokatalog
Ekran Görüntüsü (2).png

Nanokatalog uzak durulması gereken batakçı bir firma. Aldığım ürün 3 hafta gelmeyince iptal talep ettim. Talebi onaylamaları 2 hafta sürdü. 2 hafta kadar da bankaya geri ödeme yapmalarını bekledim.
Uyum sorunu yaşatacağını sanmıyorum. Fakat RAM gibi hassas donanımların takım halde kullanma gibi bir takıntım var. İçimden bu durumu onaylamak da gelmiyor açıkçası. Hem önceki postumdaki likten alırsan daha hesaplıya geliyor. Seçim senin ... 🤨

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı