Monster Abra A5 13.3 ve XPG SSD Kullanıcı Deneyimi

Kendi kendime pahalı diye diye en sonunda Monster Abra A5 13.3 dizüstü bilgisayarı XPG SSD ekleyerek aldım. Kendimde 750 GB Seagate 7200 RPM disk vardı. Taktım ve 3 haftadır kullanıyorum. Cihazın sürücü kurulumu için hazırlanan USB'den tüm kurumları yaptım. Özellikle forumlarda yazan zayıf ses çıkışı sorununu yaşamadım. Zaten doğru sürücü kurulumu yapıldığında sorun çıkmadığı bazı yerlerde yazıyor. MSI'ı bilmiyorum, Asus'u bilmiyorum ama bu cihaz sınıfındakilere göre donanım olarak daha yüksek seviyede, daha ucuz ve daha yerli. Özelikle şu dönemde değerlendirilmesi gereken bir cihaz olduğunu düşünüyorum. PUBG oynuyorum ve oyun performansı beni tatmin etti. Şunu alsaydın demeyin lütfen bilen bilir bu cihazı almak için bile kredi kullandım. Kısacası benim gibi kararsız kalanların sorularına elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Cihaz hakkında sormak istediğiniz sorular olursa buradan yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzeme kalitesi nasıl, sağlamlık hissi veriyor mu? Ben aldığımda iki köşesinden tutarak eğip bükebiliyordum cihazı. :D

Bahsettiğin gibi bir şey yaşamadım. Kasa alüminyum değil tabi. Çok kötü de diyemem. Ayrıca HDD eklemek için içini açtığımda kasanın iç dizaynı içinde aynı durum geçerli. Yani hem iç dizayn hem de dış tasarım kötü değil. ;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı