Çözüldü Monster ABRA A5 OS X 10.10.3 Restarttan Sonra Boot Ekranı

• Konuyu başlatan foro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 14.963
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kurulumu yeniden yaptım, 1. yukleme bitti restart attı tekrar aynı ekran geldi. Kurulum yaptığım disk gözükmedi. Boot MAC OS X from X Install USB ve Boot Clover From UEFI var.
@Recep Baltaş Yardım lütfen.

DSC_0017.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduğunuz Hdd Guıd olarak mı? Yoksa Master olarak mı biçimlendiriyorsunuz?

3.png

Guıd-UEFI Master ise MBR olarak oluyor, yani Legacy. Ayrıca boot ekranın dan USB belleğinizi UEFI başlıklı olarak şeçmeniz lazım. Bunları deneyin hata verirse tekrar BIOS dan UEFI değilde Legacy yapın ve UEFI başık olmayan USB seçerek deneyin.

4.jpg

Üsteki Resimde İşaretlenen yer UEFI, bir üstündeki ise Legacy USB.

80 GB'lık HFS bölüme kuruyorum. Bende 4X USB3.0 var, 2.0 yok. Legacy'den yuklemeyi denedim, kurulum ekranına bile varamıyorum. Yazılar asagıya dogru hızlıca iniyor. UEFI'de en azından kurulumu yapabılıyorum.

BIOS ayarlarını sormuştum.
Fotoğraflar bir onceki mesajda. burada da sistemin bütün özellikleri, BIOS sürümü modeli hepsi var.

Adsız.jpg

Adsız.png

Launch CSM enable yapıp dene birde.
Tamam 15 dakikaya haber veririm.

Yine olmadı, kurulum esnasında video çektim hem UEFI hem UEFI'siz kurmayı denedim. Hataları videoda görebilirsin, şu an upload ediyorum videoyu. 5-10 dakikaya yüklenir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@montezuma

Onu da yaptım, videoda var 1:55'ten sonra. UEFI kapatıp flash seçtim sonra 1'e bastım, hata ekranını görebilirsin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı