Çözüldü Monster ABRA A5 OS X 10.10.3 Restarttan Sonra Boot Ekranı

• Konuyu başlatan foro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 15.033
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kusuru maruz gör lütfen. Aşamaları teker teker ve detaylı bir şekilde söylersen sevirim. Masaüstündemi -v yi yazacağım

Hocam şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın, açılırken boot listesi gelecek karşınıza. Buradan kurduğunuz Yosemite ye artık ne isim verdiyseniz, onu seçin ve enter tuşuna tıklayın, sistem açılırken sadece takıldığınız yerin ekran görüntüsü çekin buraya bırakın.

montezuma hocamın dediği gibi -x ile değil -v ile başlattım hata resmini önceki sayfaa bulabılırsın.

Hocam siz dediklerimizi yapar mısınız lütfen!
indir.jpg

Bakın bu örnek bir resimde seçili olduğu gibi tıklayın ve şimdilik bir kod yazmayın. Hata verirse görüntü alın buraya yükleyin. Başka ayar seçmeyin ve ayarlar ile oynamayın.

Direk yüklü olan diski seçtiğimde ve entere bastığımda reset atıyor sürekli bunun için -x komutunu, inject edit ve karnel Pm patch işaretlemem lazım yoksa masaüstüne ulaşamıyorum

Tamam
3.png

Bir önce resmi baz alarak elinize, Options kısmına gelin enter tuşuna basın, ilk karşınıza şuan verdiğim resimdeki gibi görüntü gelecektir. Buradan şuan ki seçili yere gelerek Enter tuşuna tıklayın, ve -v komutunu girin, tekrar dan Enter tıklayın ve bir altta bulunan, Binaries gelin Enter tıklayın aynı şekilde KernelPm patch üzerine gelin boşluk tuşuna basın + işareti çıkacak. Esc tuşu ile geri gelin ve kurduğunuz bölümü seçin başlatın.

-V komutu varsayılan olarak ekli zati.
Sorun şu ben masaüstüne kadar gelebiliyorum ama Usb Bellek Harddisk cd rom u görmüyor ve bu yüzden driverleri yüklüyemiyorum.

Dosya Ekleri

• DSC_0114.jpg
    DSC_0114.jpg
    181,1 KB · Görüntüleme: 239
Üst sekmede ki Finder'e tıklayın harici diskleri işaretleyin.
123.png

Son düzenleme:
Sade yükleme yapdığım usb bellek ve yüklediğim harddiski tek görüyor 1tblık hdd ve cd rom bağladım görünmüyor hala

Dosya Ekleri

• DSC_0116.jpg
    DSC_0116.jpg
    287,9 KB · Görüntüleme: 207
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı