Çözüldü Monster ABRA A5 OS X 10.10.3 Restarttan Sonra Boot Ekranı

• Konuyu başlatan foro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 15.016
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Multibeast ile gerekli kextleri kurun, onun içinde 3rd Party SATA ve diğer kextleri kurun görürsünüz.

Bu kadar terslemenize gerek yok. İnternette aradım programsız kext nasıl yükenir diye ama bulamadım bende burda size soruyorum.link verip yada söylebilirsiniz şu şekilde yapılıyor. Güzel dil varken niye böyle konuşuyorunuz anlam vermiş değilim. Kext leri kexizard yada kext utility ile yüklüyoruz bunuda farklı bir makinadan indirip atmam gerekiyor ama meseleyi biliyosunz usbler gözükmüyor . Saygılarımla hala yardımınızı bekliyorum @montezuma

Ben herhalde derdimi anlatamıyorum internete bağlanamıyorum, usbleri görmüyor hardiskleride(bağlanabilsem text için gerekli dosyaları ordan indiririm usbleride görse farklı pcden atıp kurarım cd romu görse elimde wifi adaptör var onun driverini yükleyip herşeyi halederim) senin verdiğin linkte adam şunu belirtmiş Kext dosyaları, donanımların tanınması için gerekli olan sürücü dosyalarıdır. Bu dosyalar direkt çalıştırılabilir ya da kurulabilir dosyalar değildir. Kurulumları için yardımcı araçlara ihtiyaç vardır. onlarıda indirmemiz gerekir..

kurulum usb sinin içine bu kextleri attın mı kardeşim system libraries extensions kısmına bu kextleri attıysan ve bu usb ile sistemi başlattıysan zaten kextler yüklenmiş oluyor otomatik. tabi sistemi -x olmadan başlatabilmen lazım

Usb ve yerel diskteki efi klasörlerini masaüstüne getiremiyor?

Dosya Ekleri

• DSC_0119.jpg
    DSC_0119.jpg
    233,8 KB · Görüntüleme: 358
kurulum usb sinin içine bu kextleri attın mı kardeşim system libraries extensions kısmına bu kextleri attıysan ve bu usb ile sistemi başlattıysan zaten kextler yüklenmiş oluyor otomatik. tabi sistemi -x olmadan başlatabilmen lazım
Denemedim onu ama transmac ile usbyi açıyorum,ve gereken dosyaları sürükleyip atıyorum. Macta dosyaları görüyor. Şuanda hiçbir driver kuramadım. Hepsini Hallettikten sonra Sağlam bir konu açacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı