MONSTER Abra A5 V1.1 vs V2.1

Size uygun olacak model stoklara girmiş incelemek için: MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3"
Ben 2. El a5 v1.1 alıcaktım. En fazla 2500 civarı bütçem olur. Hem 3150TL bana fazla. Hem de v1.1 den ekran büyüklüğünden başka avantajı yok hatta dezavantajları da var.
Mesela Parmak İzi okuyucu yok (Önemli değil ama sonuçta dezavantaj), V1.1 deki ekran kattı GDDR5 bundaki GDDR3. Çok büyük ekrana da gerek yok :) Ama yine de baktığınız için sağolun

Arkadaşlar 2. El alabildiğim için 2 seçenek var. Hangisini almalıyım sizce?
2350TL 16GB RAM V1.1 Tertemiz Çanta filan yok. Sadece faturası ve kutusu var.
2500TL Oyun Mausu ve MousePadli Çantalı 8GB RAM v5.1 Tertemiz. Kutusu Faturası yok.

Mouse 78TL lik bir mouse (Bloody A6). 22TL de çanta saysak 100TL ye yakın aksesuar var. Sizce hangisini almalıyım? Ürünleri karşılaştırsak daha iyi olur gibi sanki. Çünkü v5.1 in aksesuarı 100tl toplamda.
Kısacası:
2350TL 16GB RAM V1.1
2400TL 8GB RAM V5.1
Hangisi alınmalı?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir konu açıp forumda kalabalık yapmak istemedim. Şimdi benim anlaştığım bir PC var. Monster Abra A5 v5.1.2 . Ancak Monster ın kendi sitesinden baktığımda özellikleri 500GB Western HDD ve 4GB RAM (1x4) olarak görünüyor. Fiyat 2550TL ye anlaştık. Bu cihaza en fazla kaç GB ye kadar RAM arttırılır? Sizce pahalıya mı anlaştım? 2800TL'ye GTA5 + CS GO lu Steam Hesabı + V5.1 var onu mu almalıyım yoksa?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı