Monster Abra a5 v10.1 DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Mavi Ekran

KaanSeksenlik

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 40 gün önce bu modeli aldım. Bir kaç gün sonra mavi ekran hatası vermişti, sonra stabil çalışmaya devam ederken birden donmaya, mavi ekranlar artmaya başladı. Geçen hafta içi garantiye gönderdim. Hard disk arızalı dediler, değiştirip tekrar gönderdiler. Bugün elime geldi, yine aynı hata.. Durdurma kodu: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Daha önceden bu hata ile birlikte ; VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR hatası veriyordu. Henüz buna denk gelmedim, PC'yi resetlemeye korkar oldum açıkcası.

Her neyse sonuç olarak garantiden geldi ama düzelme olmamış. Sorun driver kaynaklıysa hepsi güncel. Eski konulara göz attım silip baştan yükleyin vs demişsiniz garantiye göndermeden önce formatladım yani bütün driverları baştan kurdum yine aynı sorunu vermeye devam ediyordu.
Sanırım driver silme konusunda nokta atışı yapmam lazım. Burada yardımınıza ihtiyacım var.

Söylediğiniz gibi Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum

Minidump.rar

@Recep Baltaş

Güncelliyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı