Monster Abra A5 v13.1 alınır mı?

Hocam yakın zamanda laptop alan 'ben'den sana tavsiye eğer ki param var performansın yanında kalite de olsun dersen MSİ al. Eğer ben öğrenciyim abi en fazla performans olsun dersen,ve kalite de çok önemli değilse senin için 13.1 gayet güzel bir model. Aslında a5 v13 serisi çok hoşuma gidiyordu. Ama ben biraz da kaliteye önem veriyorum. 1050ti ve ssd yerine 1050 ve hdd aldım ama MSİ aldım. Memnunum ama MSİ almasaydım mutlaka MONSTER alırdım.
hocam sizi kırmak istemem. Şimdi Monster Abra A5 v13.3 modelinde aynı işlemci ve 1050 ti vardı. İsteseydiniz hdd eklerlerdi.Öyle daha iyi olmazmıydı.çünkü oyunlar için 1050 ti daha iyi yada siz arada şöyle cs girmek için mi aldınız?

hocam sizi kırmak istemem. Şimdi Monster Abra A5 v13.3 modelinde aynı işlemci ve 1050 ti vardı. İsteseydiniz hdd eklerlerdi.Öyle daha iyi olmazmıydı.çünkü oyunlar için 1050 ti daha iyi yada siz arada şöyle cs girmek için mi aldınız?
Hocam mesele fiyat performans olsaydı zaten Monster alırdım. Ama ben performansın yanında kalite de istiyorum. Saçma sapan sebeplerden dolayı mavi ekran almak istemiyorum. Bu yüzden Msi tercih ettim ki şayet Msi markasının kalitesini tartışmak da istemezsiniz diye düşünüyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı