Monster Abra A5 V13.3 Alınır mı?

trankobuskas

Hectopat
Monster Abra A5 V13.3 laptopu almayı düşünüyorum. Aynı fiyat bandında daha iyi bir laptop bulabilme şansım var mı ya da Abra A5 V13.3 almalı mıyım?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Bir monster kullanıcısı olarak kronik problem yaşadın mı? İnternette araştırma yaptığımda bir çok problem yaşandığına dair şikayetler gördüm bunların doğrulu nedir? Bilgi alabilir miyim?

Ses konusunda problemler yaşadım. Öncelikle hoparlör ses seviyesi pek yeterli gelmedi bana. Aynı şekilde bazı kulaklıklarda ses az çıkıyor. Bu USB girişli kulaklıklarda geçerli değil. Isınma sorunu yok, bilgisayar serin çalışıyor ve oyunlarda almam gereken performansı alıyorum. İnternette gördüğün sorunların çoğu kronik değil ve yazılımsal. Hemen çözülebilecek şeyler yani. Tavsiyem Monster almaman yönünde. Önceden beni de Monster diye heyecanlandırmışlardı ama şimdi keşke almasaydım diyorum. Tatmin edici bir bilgisayar ama ses konusu, müziğe ve ses kaydına önem verdiğim için beni bilgisayardan soğuttu.

Ses konusunda problemler yaşadım. Öncelikle hoparlör ses seviyesi pek yeterli gelmedi bana. Aynı şekilde bazı kulaklıklarda ses az çıkıyor. Bu USB girişli kulaklıklarda geçerli değil. Isınma sorunu yok, bilgisayar serin çalışıyor ve oyunlarda almam gereken performansı alıyorum. İnternette gördüğün sorunların çoğu kronik değil ve yazılımsal. Hemen çözülebilecek şeyler yani. Tavsiyem Monster almaman yönünde. Önceden beni de Monster diye heyecanlandırmışlardı ama şimdi keşke almasaydım diyorum. Tatmin edici bir bilgisayar ama ses konusu, müziğe ve ses kaydına önem verdiğim için beni bilgisayardan soğuttu.
Teşekkür ederim, biraz araştırmalar sonucu teknik servisten memnun kalınmadığı kanısına ulaştım ve bu yüzden dell 7577 almaya karar verdim teşekkür ederim

Şimdiki yeni modellerin soğutma sistemi de değişik. 8.Nesil işlemci, 2666MHz RAM var eski abralar cidden iğrençti. Küçücük laptopta yazılımsal sorun olmadığı halde yükseltici varken bile ısınıyordu sınıftan kullananlar da var. Bende son anda abradan rotayı tulpara çevirdim zor kurtardım ama şuan ki abra serisi cidden iyi yani düzeltmişler görüntüsü bile hoşuma gitti. Lakin karar verilmiş (y)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı