canolipss Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Elimde Type-C bir kulaklık var taktığım zaman çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nden de hiç kontrol etmedim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Elimde Type-C bir kulaklık var taktığım zaman çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nden de hiç kontrol etmedim. Şimdiden teşekkürler.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 5 Aralık 2024 #2 canolipss dedi: Elimde Type-C bir kulaklık var taktığım zaman çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nden de hiç kontrol etmedim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonla arasında veri aktarımı yapmak, telefonu şarj etmek ve monitör bağlamak için. Artı 0 Eksi
canolipss dedi: Elimde Type-C bir kulaklık var taktığım zaman çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nden de hiç kontrol etmedim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonla arasında veri aktarımı yapmak, telefonu şarj etmek ve monitör bağlamak için.
KS KS canolipss Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 Sypuina0 dedi: Telefonla arasında veri aktarımı yapmak, telefonu şarj etmek ve monitör bağlamak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sypuina0 dedi: Telefonla arasında veri aktarımı yapmak, telefonu şarj etmek ve monitör bağlamak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.