Monster Abra A5 v16.7'ye format atmak

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar format olayını UEFI Microsoft Windows 10 Pro orijinal işi indiriyorum ürün anahtarı kısmı gelmiyor kesinlikle Rufus'dan yapiyorum hatta bir de merak ettiğim Monster neden 3. parti yazılımları laptopun suruculerini yüklemeyi ongormuyor kendi sitesindeki suruculer çok eski ve ayrıca illaki Rufus'dan UEFI modlu tarzlimi yoksa UEFI'siz direkt Microsoft'un kendi yazılım araciylami Windows kurmakmi mantikli Abra A5 v16.7 iki tür format USB'si hazirlasamda ürün anahtari kısmı gelmiyor. Monster'daki driverlari Driver Booster güncellemek gerekirmi.

Driver Booster güncellemek gerekirmi.

Aman hocam, sakın kullanmayın bu programı.

Monster neden 3. parti yazılımları laptopun suruculerini yüklemeyi ongormuyor

Hiçbir üretici, ürettiği donanımın sürücüsünün yanlış kurularak performans eksikliği olmasını istemez.

Rufus'dan UEFI modlu tarzlimi yoksa UEFI'siz direkt Microsoft'un kendi yazılım araciylami Windows kurmakmi mantikli

Rufus'u öneririz. Rufus'u kullanma amacımız farklı sistemlerde(MBR, GPT) kurulum seçeneği sunmasından ve birçok özelliğinden dolayıdır.

Aman hocam, sakın kullanmayın bu programı.

Hiçbir üretici, ürettiği donanımın sürücüsünün yanlış kurularak performans eksikliği olmasını istemez.

Rufus'u öneririz. Rufus'u kullanma amacımız farklı sistemlerde(MBR, GPT) kurulum seçeneği sunmasından ve birçok özelliğinden dolayıdır.

Hocam ben yedi modda rufussuz kurdum. Microsoft'un orijinal sitesinden topla flasha aktararak kurdum sakıncası olur mu artı Windows 10 kurarkende genelde anahtar ürün anahtar linki gelmiyor her iki şekilde farklı format USB'si olusturdumda olmuyor cikmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı