Monster Abra A5 v17.2.1 Boşta 97 dereceye ulaşıyor

Missouri44

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
1TB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB
Anakart
Mobile Intel® HM570 Chipset
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H
Merhaba iyi günler Monster Abra A5 v17.2.1 sürümlü bir laptopa sahibim fanından aşırı şekilde yüksek sesler geliyor ve aşırı ısınıyor. Sistem boştayken bile 80-97 arası bir ısıda yardımcı olur musunuz?

Acer kullanıyorum onda fan kontrol merkezi var sıcaklığı fan hızını gösteren bir yer monster var mı öyle bi şey varsa güncellemenizi tavsiye ederim benimde normalde açılınca 50 derece olarak gösteriyordu sistem ama onu güncelleme yapınca 36 dereceye düştü belki öyle bir sıkıntısı olabilir.

Acer kullanıyorum onda fan kontrol merkezi var sıcaklığı fan hızını gösteren bir yer Monster var mı öyle bir şey varsa güncellemenizi tavsiye ederim benim de normalde açılınca 50 derece olarak gösteriyordu sistem ama onu güncelleme yapınca 36 dereceye düştü belki öyle bir sıkıntısı olabilir.

Programlık bir sıkıntı değil fanlardan zorlama sesi geliyor Control Center'dan güç moduna alınca biraz düzeldi ama sorun hala aynı, sanırsam fanı oturtturamamışlar ya da macunda sıkıntı var.

Programlık bir sıkıntı değil fanlardan zorlama sesi geliyor Control Center'dan güç moduna alınca biraz düzeldi ama sorun hala aynı, sanırsam fanı oturtturamamışlar ya da macunda sıkıntı var.
Genede güncelleme olup olmadığını kontrol edin derim ben macunu değiştirdim aynı değerleri veriyordu programı güncelleme yapınca değerler düşmüştü ama sizin değerler fazla macunla ilgili sıkıntı olması büyük olasılık.

Gene de güncelleme olup olmadığını kontrol edin derim ben macunu değiştirdim aynı değerleri veriyordu programı güncelleme yapınca değerler düşmüştü ama sizin değerler fazla macunla ilgili sıkıntı olması büyük olasılık.

Programı güncel tekrar silip kurdum bir fark yok. Şimdi fark ettim fanları en son hızda açsam bile GPU fanından hava gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı