Monster Abra A5 v17.2 bilgisayarda yapılması gerekenler neler?

Hocam hayirli olsun bende Abra A5 v16.7 kullanıyorum iki sefer degisiklik yaptim ama yakinda iade edeceğim olmuyor statik elektrik yasadim isik sizmasina denk geldim ölü piksele hiç denk gelmedim ama sahsen uzun vaade nasıl bir sıkıntı yaratir onu bilemicem fanlar kafasina gore calisiyor halen isik sizmasi var yalitim izolasyonla ilgili 6 ayda bir bakim muhabbeti var hiç sevmedim APU islemcili AMD Ryzen 5 500 Acer alacağım daha iyi Monster gercekten iyi degil. Acer APU oldugu icin sıkıntı. 10350 k aldim @KartalPCMaster hocam da beni de kararsiz biraktin.
Alalı 2 ay oldu trendyol üstünden almıştım iade yapamam artık.. Yazın 2. el olarak satmaya çalışıp asus msi almaya çalışıcam ya. 13 bine almıştım ki o zamana kadar değerlense tekrar o civarlarda satabilmeyi umuyorum hala 0 dan farksız. Ama alıcı bulma sıkıntılı..

Alalı 2 ay oldu Trendyol üstünden almıştım iade yapamam artık. Yazın 2. el olarak satmaya çalışıp ASUS MSI almaya çalışacağım ya. 13 bine almıştım ki o zamana kadar değerlense tekrar o civarlarda satabilmeyi umuyorum hala 0'dan farksız. Ama alıcı bulma sıkıntılı.

Tanidigin birine sor bilgisayarci.

Alalı 2 ay oldu trendyol üstünden almıştım iade yapamam artık.. Yazın 2. el olarak satmaya çalışıp asus msi almaya çalışıcam ya. 13 bine almıştım ki o zamana kadar değerlense tekrar o civarlarda satabilmeyi umuyorum hala 0 dan farksız. Ama alıcı bulma sıkıntılı..
Hocam sorun olmadığı sürece devam edin, bir kere alınmıs. @peterparker2020 gibi sorun yaşamaya başlarsan sat. Onun haricinde 2 ay olduysa devam sorun olana kadar bence. Ve MSI, Asus bulmak zor bu fiyata.

@peterparker2020 lütfen her konuya dert yakınma. Ben niye sizi arada bıraktım? Onca sorundan sonra hala kullanmanız böyle yapıcağım öyle yapıcağım demeniz hata. Kullanmayın bunu yani olay o kadar kolay.

Ben eve gelince kendimdeki ayarı atsam olur mu?
O doğru ayardı %100 ama neydi o ayar hatırlamıyorum.
Olur bekleriz.
Hocam sorun olmadığı sürece devam edin, bir kere alınmıs. @peterparker2020 gibi sorun yaşamaya başlarsan sat. Onun haricinde 2 ay olduysa devam sorun olana kadar bence. Ve MSI, Asus bulmak zor bu fiyata.

@peterparker2020 lütfen her konuya dert yakınma. Ben niye sizi arada bıraktım? Onca sorundan sonra hala kullanmanız böyle yapıcağım öyle yapıcağım demeniz hata. Kullanmayın bunu yani olay o kadar kolay.
3050Tİ değil de 1650 Tİ olan asus tuf gamingler var. Monster aldıktan sonra onlardan almadığım için çok pişman olmuştum ama çok geç oldu işte. Sorun yaşadıktan sonra satması daha zor olmaz mı ki? Hem nereye kadar götürür ki beni ne zaman sorun yaşatmaya başlar? Torrent falan da indirmiyorum çok temiz kullanıyorum bilgisayarı oynadığım oyunlar da AC Lost ark The witcher gibi rpg oyunlar. Yazılım mühendisliği okuyorum buradakilerin %70'i monster abra kullanıyor herkes de memnundu onlara güvenip almıştım çok araştırmadan... (Yazılım mühendisliği okuyup daha çekirdeği bilmiyor diyorsunuzdur şimdi. Evet yanlış tercih)

3050Tİ değil de 1650 Tİ olan asus tuf gamingler var. Monster aldıktan sonra onlardan almadığım için çok pişman olmuştum ama çok geç oldu işte.
Yazılım için işlemci daha önemli, yüksek kalite takintiniz yoksa eger 1650 + 11400H veya 1650 + 5600H bakın.
Sorun yaşadıktan sonra satması daha zor olmaz mı ki?
Sorun yaşatınca değıl hissettin ki bazı şeyler yolunda değil. Ama karar senin satma şansın varsa sat.
Hem nereye kadar götürür ki beni ne zaman sorun yaşatmaya başlar? Torrent falan da indirmiyorum çok temiz kullanıyorum bilgisayarı oynadığım oyunlar da AC Lost ark The witcher gibi rpg oyunlar.
Bilemem, bilemem.
Yazılım mühendisliği okuyorum buradakilerin %70'i monster abra kullanıyor herkes de memnundu onlara güvenip almıştım çok araştırmadan...
Her Abra kötü değil 1 model var ki o iyi. Onun haricinde Monster reklamlarla ünlendi resmen. Ama şaşırmadım bilmeyene oyun laptopu dediğin anda sana Monster der. Bazıları var okulda Lenovo ve HP'ye ait oyun laptopu olduğunu bilmiyor. Sizin Abra bir Casper almak gibi.
(Yazılım mühendisliği okuyup daha çekirdeği bilmiyor diyorsunuzdur şimdi. Evet yanlış tercih.)
Öyle düşünmeyin, ögrenirsiniz bizimle.
Ben her şeyi forumda öğrendim ve hala öğreniyorum.

Hocam sorun olmadığı sürece devam edin, bir kere alınmıs. @peterparker2020 gibi sorun yaşamaya başlarsan sat. Onun haricinde 2 ay olduysa devam sorun olana kadar bence. Ve MSI, ASUS bulmak zor bu fiyata.

@peterparker2020 lütfen her konuya dert yakınma. Ben niye sizi arada bıraktım? Onca sorundan sonra hala kullanmanız böyle yapacağım öyle yapacağım demeniz hata. Kullanmayın bunu yani olay o kadar kolay.

Hocam 2 kez degisen şu an idare ediyoruz yanlış anlama seni gormedim etmedim bir arkadasim gibi saygi duydum bilgili birisin. En ufak bir sirunda iade edeceğim artik onlarda bikti bende onlardan bakalim.
Hocam 2 kez degisen şu an idare ediyoruz yanlış anlama seni gormedim etmedim bir arkadasim gibi saygi duydum bilgili birisin. En ufak bir sirunda iade edeceğim artik onlarda bikti bende onlardan bakalim.

@KartalPCMaster hocam Abra A5 v16.7 ne kadar goturur samimi olarak konussak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı