Monster Abra A5 v18.1 alınır mı?

Re Malaka

Decipat
Katılım
21 Haziran 2021
Mesajlar
2.158
Makaleler
17
Çözümler
5
Yer
Rome

Tüm kötü yorum ve tepkileri karşıma alarak Monster alıyorum yarın. Kadıköy'e yakın ikamet ediyorum, servislik bir durum olmaz umarım ama olur ise hemen damlarım zaten. Hiç iyi yorum yapan görmedim fakat illaki çalışıyordur. Isınma sorunu var deniyor ama alev almadığı sürece sorun yok. Render alırken başında olmuyorum.
Sizce çok mu kötü karar verdim? Bilemiyorum, diğer ürünlerin servisleri hep anlaşmalı firmalar oluyor ve bıktım artık koşturmaktan.
Metal kasa falan diyor, bakacağız artık.
Daha önce Monster kullananların deneyimlerini dinlemek isterim.
 
Monster Tulpar T7 v22.1 kullandım müşteri hizmetleri ve menmuniyeti üst düzey laptop harici bir de gamepad mouse pad kulaklık çanta da kullandım efsane.
 
Clevo ne oluyor hocam? Biraz baktım da, kasa üreten firma sanırım. Plastik olanlar mı Clevo oluyor? Sanırım bu alüminyum kasa, umarım daha iyidir.

Clevo piyasanın en fiyat performans kasalardır fakat bir tangfong kasa kadar iyi değildir bir MSI Thin katana seviyesinde veya ASUS TUF seviyesine olan bir kasa kalitesidir ama o zamandan bu yana cok değişti kasası acayip sağlamlaştı alınabilir seviyeye geldi Monster kasa üretmez yurt dışından temin eder.
 

Geri
Yukarı