Birebir muadillerini buldum, iki fark ikisinin arasında fiyat olarak Monster daha hesaplı 1500 lira, ama Excalibur'un ekran kartı 4060, Monster'ın ekran kartı ise 4050.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Casper'dan da çekiniyorum açıkçası. Sizlerin tavsiyesi nedir arkadaşlar, yardım eder misiniz?
Casper'ı namusu gibi savunan şahsiyetlerin eline Excalibur G770 verip nVIDIA ekran kartı sürücüsünü başarıyla kurmaları için hodri meydan. Buyrun yapın da görelim endamınızı. Servis bile çözemiyor da siz yaparsınız ben eminim.
Casper'ı namusu gibi savunan şahsiyetlerin eline Excalibur G770 verip NVIDIA ekran kartı sürücüsünü başarıyla kurmaları için hodri meydan. Buyurun yapın da görelim endamınızı. Servis bile çözemiyor da siz yaparsınız ben eminim.
Selam. Bundan 1 ay önce ekran kartımı güncelleyemiyorum diye bir konu paylaşmıştım. Sorun GeForce Experience üzerinden sanmıştık ama sorun 551.23'ten sonra çıkan her güncellemede mavi ekran vermesi. Garantiye 3 kere gönderdim. İlk 2'sinde bir sorun yok deyip geri gönderdiler 3.de ise bana bu...
www.technopat.net
Al sana G770. Bunların hepsi böyle. G770 öneriyorum demişsin o yüzden güldüm kardeşim. Çöz bu sorunu hadi.