Monster Abra A5 v20.4.2 notebook vs Excalibur G870

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar oyun için laptop alacağım fakat Excalibur G870 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM laptop ve Monster Abra A5 v20.4.2 i5 12450H RTX 4050 1TB SSD 32 GB RAM arasında kaldım. Aralarında çok fiyat farkı var bir türlü karar veremedim bu fiyat farkının sebebini ve hangisini alacağımı söylerseniz çok güzel olur.

Monster bence iyide (abimde Bunun bir alt modeli var çünkü gayet iyi oynatıyor) sadece ısınma problemi var oda tüm laptoplarda normal (Monster normalın üstünde ısınıyor derseniz üstün donanımlı oldugu için normalin üstünde ısınıyor)

Üstün donanımlıdan ziyade bir laptop tasarlanırken kasa dizaynı, kullanılan işlemci, ekran kartı vs. parçalarına göre üretilir. Soğutma dizaynı da bunlara uygun şekilde üretilir ki o kasada olabilecek en verimli çalışma gerçekleştirilsin. Monster ve Casper'da bu durumu pek göremezsiniz. Kendiniz konfigure ederken kasa değişmiyor, soğutucu blok değişmiyor, fan değişmiyor. Hadi bunları geçtim bu markalarda özel bir soğutma mühendisliği yok. Eski bilgisayarlarda görebileceğiniz bakır borulardan kullanırlar. Bu boruların kalitesi ne durumda bilmiyoruz. Fakat örneğin Lenovo bilgisayarda kullanılan bütün parçalar en verimli olacak şekilde dizayn edilmiştir. En azından Casper ve Monster'dan daha verimli olduğunu kimse inkar edemez.

Kusura bakmayın ama bunu cidden anlamıyorum oynayacağınız oyunun FPS seviyesi 20 FPS artsın diye soluk ekran almak sizce mantıklı mı?
Abart kardeşim ortalama bir insan dikkatli bakmadıkça 45ntsc ile 100srgb'nin farkını anlamaz bile 45 ntsc kötü 100srgb normal olan değil 45 ntsc normal 100srgb iyi gibi düşünülmeli

@SerdarT35 dün fiyatı 36 bindi kusura bakma bakmadan yazdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı