Monster Abra A5 V9.2 vs Dell Inspıron 7567

Sunsetwp

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem ortalama 4000 lira ve belli başlı sebeplerden dolayı dizüstü almalıyım. Gözüme kestirdiğim 2 model bilgisayar var şuan.

Abra A5 V9.2 :
I7-7700 HQ
8 GB RAM
GTX 1050 Tierkan kartı
256 GB SSD

Dell Inspıron 7567:
I7 7700 HQ
16 GB RAM
GTX 1050 Ti ekran kartı
1 TB HDD + 128 GB SSD

Evet tartışma konum olan 2 PC bunlardır marka, özellik vs. yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum öncelikle iyi forumlar, freedos ürüne orjinal windows kurmayacaksan hiçbir şekilde freedos alma, orjinal olmayan windows tüm tehlikelere açıktır. Bu nedenle monster'ı tercih et, ama orjinal windows kullanıcam dersende dell marka laptop'u tercih et ram farkından kaynaklı fps farkı olucak, dell'in soğutma performans'ı çok başarılı ve bende dell kullanıyorum ssd yeterli seviyede bu fiyata nazaran, burada tercihin orjinal windows olması ve virüslerden yeni çıkan tehtitlerden korunma birde ram frekanslarına mhz'lerine bak oyun iç fps'lerine bak tercihini ona göre yap, benim tercihim koç'un ülkemize getirdiği dell

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı