Monster Abra A7 7.3 LoL Kaldırmama Sorunu

Semih Gümüş

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce aldığım Monster Abra A7 7.3 bilgisayarım LoL'ü kaldırmıyor. Gaming laptopun LoL'ü kaldırmaması size de komik gelebilir fakat durum bu. Şöyle ki LoL oyununa girdikten sonra oyun yükleme ekranındayken bilgisayar hata verircesine 2 3 kere masaüstüne atıp LoL'e dönüyor. Eğer oyunu kapatmazsam böyle devam edip bilgisayarınız kişisel bir problem ile karşılaştı deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor. LoL programlarında eksik olma ihtimali 0. En az 5 kere silip yükledim, uyum sorunu olma ihtimali yok. Her ihtimali değerlendirdim uyguladım, ekran kartları bilgisayara tanımlı. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun. Sorun ile ilgili düşüncesi fikri olan yardımcı olsun. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce aldığım Monster Abra A7 7.3 bilgisayarım LoL'ü kaldırmıyor. Gaming laptopun LoL'ü kaldırmaması size de komik gelebilir fakat durum bu. Şöyle ki LoL oyununa girdikten sonra oyun yükleme ekranındayken bilgisayar hata verircesine 2 3 kere masaüstüne atıp LoL'e dönüyor. Eğer oyunu kapatmazsam böyle devam edip bilgisayarınız kişisel bir problem ile karşılaştı deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor. LoL programlarında eksik olma ihtimali 0. En az 5 kere silip yükledim, uyum sorunu olma ihtimali yok. Her ihtimali değerlendirdim uyguladım, ekran kartları bilgisayara tanımlı. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun. Sorun ile ilgili düşüncesi fikri olan yardımcı olsun. Herkese iyi forumlar.
herkes driverleri yanlış yapıyor PC ilk kez açar açmaz başlanan lazım driverleri kurmaya sen naptın ilk açılışta ?

Dostum yapma korkutma beni bende Monster Abra A5 Serisinden almak üzereyim :D

Öyle gözükse de yapılan yanlışlar vardır. İmkansız bir durum yoksa trajikomik.
Lolü tekrar silip kurmak yerine bir kez kaldır, CCleaner veya benzeri proram ile taratıp kalan artık lol dosyalarını iyice temizle. Program Data içine filan bak. Lol ile ilgili bilgisayarda bir şey kalmasın.

Ondan sonra en baştan kendi sitesinden indirip kur. Buradan sonra alıntı yapacağım;

Sorun ile ilgili olarak C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bulup sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştırınız.
İşlem tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.
Microsoft'un kendi sitesinden alıntıdır.

Lolü tekrar silip kurmak yerine bir kez kaldır, CCleaner veya benzeri proram ile taratıp kalan artık lol dosyalarını iyice temizle. Program Data içine filan bak. Lol ile ilgili bilgisayarda bir şey kalmasın.

Ondan sonra en baştan kendi sitesinden indirip kur. Buradan sonra alıntı yapacağım;

Sorun ile ilgili olarak C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bulup sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştırınız.
sen daha monster almadın mı

kardeşim sen monsterın hangi versiyonunu alacan bide Windows sen mı kuracan genelde sorunlar biz kurunca olyoya diyeceğim şu bilgisayar ilk ekrana gelir gelmez tak flaşı kur driverlerini netten falan indirme sorun olyo hep flasla yap

Burada: 3.500 TL Laptop Önerisi
En aşağıdaki resim. Bugün alacaktım fakat bir kaç iş çıktı aksaklık oldu. Yarına kaldı. Yorum olarak da geri dönüş yapılsaydı iyiydi gerçi.
fazla söze gerek yok çekinmeden al sen PC programcılığı kazanmissin tesadüfe bak olmak istediğim meslek ingilizcen var mı algoritmayla adam nasıl?

fazla söze gerek yok çekinmeden al sen PC programcılığı kazanmissin tesadüfe bak olmak istediğim meslek ingilizcen var mı algoritmayla adam nasıl?

Konuda da bahsettim bariz devir atlamış olacağım şuan kullandığım sistem çöp.Ama oynayamadığım içimi yakan oyunlar var mesela RE7.Oyunları geçtim bu bilgisayar lolü anca kaldırıyorken bir de veritabanı dır program dersleridir hayatta yüklemem.Belli değil ne olacağı çökecek mi kalacak mı :LOL:

Driver olayını da, önce işletim sistemini SSD ye yükleteceğim. Ondan sonrasına bakacağız benimde pek bilgim yok bu format, sistem kurma hakkında.Gerçi hepsi 2 günlük araştırmama bakar 10 yaşındaki çocuk bile PC sini formatlayabiliyorsa :cool: anladın sen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı