Hocam iletişime geçin. Güncelleyelim BIOS'unuzu. TPM büyük ihtimalle yeni sürümle geliyor belki. İletişime geçin ben anlatacağım size. Hazır betik de vereceğim güncellemesi için 11'e de güncelleriz.
@EdizE iletişime geçmenizi bekliyorum.
Nasıl bir dosya bu ? Fotoğraf ekleyin. BIOS markanız nedir ? Insyde mi Insyde H2O mu yoksa Phoenix mi nedir hocam onu da belirtin.Abra A7 v13.1 BIOS Update yapmam gerekiyor BIOS dosyasını aldım Monster'dan fakat yardımcı olmuyorlar YouTube'da da düzgün video yok.
Yapabilecek biri yardımcı olabilecek biri var mı?
H2O aga ama baya karmaşık dosya iletişimin başka yolu daha rahat olurNasıl bir dosya bu ? Fotoğraf ekleyin. BIOS markanız nedir ? Insyde mi Insyde H2O mu yoksa Phoenix mi nedir hocam onu da belirtin.
BIOS konularında bilgiliyimdir çözeriz.
H2o aga ama bayağı karmaşık dosya iletişimin başka yolu daha rahat olur.
Verdikleri dosya da az kurcaladım benm sürüm 02 onların verdiği 09.
Windows 11 yapacak idim yapamadım o yüzden BIOS Update gerekli diye denemek istedim verdikleri dosyada gerekli kısmı buldum ve USB'ye attim fakat BIOS da hiçbir şekilde yapılmıyor.
tamamdır çözüm buraya yazarız ben yarın öğlen akşam üstü gibi sana ulasacagim teşekkür ederim agatahakalkat38@gmail.com üzerinden bana ulaşın. Çözdüğümüzde çözümü buraya yazacağım, ban yemek istemiyorum lütfen moderasyon ekibi.
cihazı mi değiştirdiler yoksa biosu muwin11 yüklerken pc donuyorsa servise ver bende değiştirdiler cihazı artık win11 kurulabiliyor
benim cihaz windows 10da da sürekli mavi ekran veriyordu, win11 de kurulmuyordu servise götürdüm yeni cihaz verdilercihazı mi değiştirdiler yoksa biosu mu
Hocam iletişime geçin. Güncelleyelim biosunuzu. TPM büyük ihtimalle yeni sürümle geliyor belki. İletişime geçin ben anlatacağım size. Hazır betik de vereceğim güncellemesi için 11'e de güncelleriz.cihazı mi değiştirdiler yoksa biosu mu
Hocam iletişime geçin. Güncelleyelim BIOS'unuzu. TPM büyük ihtimalle yeni sürümle geliyor belki. İletişime geçin ben anlatacağım size. Hazır betik de vereceğim güncellemesi için 11'e de güncelleriz.
@EdizE iletişime geçmenizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.