Monster Abra A7 v12.4.1 ısınıyor

@erengore ve @YiğitÖmer Kılıç hocalarım gereksiz drama çıkarıp konuyu kirletmekten başka bir şey yapmıyorsunuz bence tartışmayı sonlandırın lütfen yoksa moderatörler konuyu kilitliyor bilgi almak isteyen arkadaşa yazık olur...
Haklısınız zaten ben göz ardı ettim.

Arkadaşa dedim zaten. Undervolt etmek daha iyi olabilir diye. Banı açılırsa kendisine yardım etmek isterim. Undervolt çok yapıyorum forumda siz de belki rastladıysanız.

Banı açılırsa kendisine yardımcı olacağım. Konuyu takipteyim.

Haklısınız zaten ben göz ardı ettim.

Arkadaşa dedim zaten. Undervolt etmek daha iyi olabilir diye. Banı açılırsa kendisine yardım etmek isterim. Undervolt çok yapıyorum forumda siz de belki rastladıysanız.

Banı açılırsa kendisine yardımcı olacağım. Konuyu takipteyim.
Rastladım hocam bilgi birikiminize saygım sonsuz zaten sizden de destek aldığımı hatırlıyorum sorun yok beni yanlış da anlamayın amacım aşağılamak değildi sizi.

Rastladım hocam bilgi birikiminize saygım sonsuz zaten sizden de destek aldığımı hatırlıyorum sorun yok beni yanlış da anlamayın amacım aşağılamak değildi sizi.
Estağfirullah rica ederim. Doğru söze denecek lafım yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı