Monster Abra A7 v6.4.1 LOL FPS Sorunu

esmert2665

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster abra A7 v6.4.1 lol de en yüksek ayarlarda 200 ile 130 arası fps alıyorum ayarları en düşük hale getiriyorum ancak FPS gram artmıyor sebebini bilen varsa yazabilir mi? Bu bir sorun mudur? Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync kapatıp tekrar deneyin.
Kusura bakma ceza almışım yazamadım. O zaten kapalı şöyle durum var en yüksekte onlar açık olsada 160 100 arası gidip geliyor sabit kalmıyor hepsi kapalı düşük ayarlarda yine aynı GPU Kullanımı % 30 %50 arası dalgalanmalı bazen daha da düşebiliyor. Bu bi sorun mu ? GPU Kullanımı daha fazla olsa daha yüksek FPS almaz mı? Bu sorunsa çözümü var mı? Teknik servise yollamam gerekiyor mu?

Lol çok yüksek ekran kartı isteyen bir oyun değil bundan dolayı cihaz siz düşük ayarlara aldığınızda ekran kartı performansını düşürüyor güç tasarrufu için bundan dolayı fps artmıyordur. Bu bi sorun değil cihazınızın güç tüketimi düşürmesiyle alakalı bir şey. Zaten cihazınızın paneli 60 hz olduğundan 130 - 200 fps ile oynuyorsanız bu gayet yeterli fps değerleri bunları daha fazlasını almanıza ihtiyaç yok ayrıca çoğu oyunda belli fps sınırlamaları var . Örneğin gtx 1080 ile de oynasanız lol de belli fps nin üstüne çıkamazsınız bu ekran kartıyla alakalı bir durum değil.

Lol çok yüksek ekran kartı isteyen bir oyun değil bundan dolayı cihaz siz düşük ayarlara aldığınızda ekran kartı performansını düşürüyor güç tasarrufu için bundan dolayı fps artmıyordur. Bu bi sorun değil cihazınızın güç tüketimi düşürmesiyle alakalı bir şey. Zaten cihazınızın paneli 60 hz olduğundan 130 - 200 fps ile oynuyorsanız bu gayet yeterli fps değerleri bunları daha fazlasını almanıza ihtiyaç yok ayrıca çoğu oyunda belli fps sınırlamaları var . Örneğin gtx 1080 ile de oynasanız lol de belli fps nin üstüne çıkamazsınız bu ekran kartıyla alakalı bir durum değil.
Çok teşekkür ederim yeni aldığım için acaba sıkıntı mı var diye düşündüm ekran kartında ancak sonradan GTA 5 performansına falan bakınca içim rahatladı

Bende 3 ay önce monster tulpar t5 v4.4.2 aldım lolde en üst ayarlarda ekran kartı kullanımı %60 %70 civarı 180 200 fps idi dedim hani ekran kartı neden tam performans vermiyor. Sonra monster destek hattını arayınca açıkladılar. Bende başta ürün mü sıkıntılı demiştim.

Konu hortlatmak için olmasın da Abra A7 V6.4.1 veya Abra A7 5.4.1 önerir misiniz ?

IPS ekran kullanacaksan tek sorun ışık sızması(genelde kimse bunun hata olduğunu kabul etmiyor), onun dışında sorunsuz kullanırsın. En sevdiğim yanı ise ekran kartının bilgisayarın sağ tarafında olması(enter tuşu ile K-L harfleri arasında kalan bölge), saatlerce sorunsuz ısınmadan oyun oynayabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı