Monster Abra A7 vs HP Victus 16

Bütçe
15000-20000
Hocam bende sipariş ettim canlı desteğe yazdım işlemci konusunu ama daha cevap gelmedi bir de siz hangi RAM'ı taktınız uyumlu çalışıyor mu ve bunu nereye taktırmak gerekiyor bir de crackli Windows 11 kuracağım yardımcı olabilme şansınız var mı tel no versem iletişime geçsek.

Hocam https://www.hepsiburada.com/crucial...am-bellek-p-HBCV00002DM57S?magaza=GarajOnline bunu alıp kendim taktım çok basit işlem aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek kapağı açtım, zaten RAM çok basit şekilde tık diye oturuyor.

Sizdeki de 8 GB RAM 3050 Ti Ryzen 7 6800h modeliydi değil mi hocam 28 Ekim'de almayı düşünüyorum ben de ÖTV indirimi gelecek diyorlar Valorant'ta normal maçta FPS değerleri nasıl merak ettim.

Hocam ÖTV indirimi yılbaşında yürürlüğe girecek. Zaten laptop fiyatlarını zamlamaya başladılar indirim gelse eski fiyatına düşecek. Eğer imkanın varsa kaçırma al derim.

Hocam https://www.hepsiburada.com/crucial...am-bellek-p-HBCV00002DM57S?magaza=GarajOnline bunu alıp kendim taktım çok basit işlem aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoyu izleyerek kapağı açtım, zaten RAM çok basit şekilde tık diye oturuyor.

Hocam ÖTV indirimi yılbaşında yürürlüğe girecek. Zaten laptop fiyatlarını zamlamaya başladılar indirim gelse eski fiyatına düşecek. Eğer imkanın varsa kaçırma al derim.

Hocam w11 yüklerken BOOT ve BİOS menülerine hangi tuşlara basarak giriyoruz

Dostım w11 yüklerken hiçbir ağı görünmüyor o yüzden kuramıyorum sende de böyle bi hata oldu mu

Son düzenleme:
Cevabım için biraz geç olabilir ama gene de yazayım: Ben HP Victus 16-e1021nt modelini aldım(1023nt olarak da geçiyor). i5 12500h, RTX 3050Ti, 144Hz olan modelini aldım. Ve oldukça memnunum. Yüksek ayarlarda düzenli 60 FPSte A.C Origins oynadım (80 FPS civarı alabiliyor ama ben düzenli 60 FPS oynamayı tercih ettim) ve Valorant'ta da 300-350 FPS civarı ortalama alıyor. Isınma konusunda hiç problemim olmadı. Hemen oyunu bırakınca sıcaklığa baktığımda en yüksek 74-75°C çevresi gördüm ki bu 70 elime 30-40 derece bile hissettirmiyor. Soğutması gerçekten çok başarılı. Üstelik bence ısı çıkışının yanda değil de arkada olması da kullanım açısından daha iyi. Bu sayede ellerimi terletmiyor.

Cevabım için biraz geç olabilir ama gene de yazayım: Ben HP Victus 16-E1021NT modelini aldım(1023NT olarak da geçiyor). i5 12500H, RTX 3050 Ti, 144Hz olan modelini aldım. Ve oldukça memnunum. Yüksek ayarlarda düzenli 60 FPS'te A.C Origins oynadım (80 FPS civarı alabiliyor ama ben düzenli 60 FPS oynamayı tercih ettim) ve Valorant'ta da 300-350 FPS civarı ortalama alıyor. Isınma konusunda hiç problemim olmadı. Hemen oyunu bırakınca sıcaklığa baktığımda en yüksek 74-75°c çevresi gördüm ki bu 70 elime 30-40 derece bile hissettirmiyor. Soğutması gerçekten çok başarılı. Üstelik bence ısı çıkışının yanda değil de arkada olması da kullanım açısından daha iyi. Bu sayede ellerimi terletmiyor.

Hocam Valorant 300-350 FPS'i yüksek ayarlarda mı veriyor? Bir de laptopun ekran ve klavye boyutu nasıl oyun için güzel mi?

Hocam Valorant 300-350 FPS'i yüksek ayarlarda mı veriyor? Bir de laptopun ekran ve klavye boyutu nasıl oyun için güzel mi?
Açıkçası Valorant'ı pek ciddi şekilde oynamıyorum. Bazen canım FPS oyunu oynamak istiyor ve o zaman girip biraz zaman geçiriyorum yani ayarlara pek dikkat etmedim. Sadece her animasyon açık ve görüntü kalitesi en yukarıda, bunu diyebilirim. Ekran boyutu konusunda; aralarında sadece 0.5 inç fark olsa bile 15.6 inç ile aralarındaki fark belli oluyor öyle diyeyim. Ben başta 17 inçlik Abra A7 almayı düşünüyordum ama özellik ve kalite dolayısıyla HP Victus tercih ettim ve oldukça memnunum 16 inç de bana şimdilik oldukça yeterli geldi. Klavye konusunda kesin bir yorum yapamam çünkü pek "oyuncu" denebilecek biri değilim, (normalde daha çok mobil taraftaydım, daha ilk bireysel bilgisayarımı aldım) ve masaüstü bilgisayar kullanmadım ama klavyesinde her şey var, eksik tuş yok yani. Klavyenin yetip yetmeyeceğini zaten resimlerine bakıp 16.1 inçe göre kıyaslayarak siz kendiniz de çözebilirsiniz.

Cevabım için biraz geç olabilir ama gene de yazayım: Ben HP Victus 16-e1021nt modelini aldım(1023nt olarak da geçiyor). i5 12500h, RTX 3050Ti, 144Hz olan modelini aldım. Ve oldukça memnunum. Yüksek ayarlarda düzenli 60 FPSte A.C Origins oynadım (80 FPS civarı alabiliyor ama ben düzenli 60 FPS oynamayı tercih ettim) ve Valorant'ta da 300-350 FPS civarı ortalama alıyor. Isınma konusunda hiç problemim olmadı. Hemen oyunu bırakınca sıcaklığa baktığımda en yüksek 74-75°C çevresi gördüm ki bu 70 elime 30-40 derece bile hissettirmiyor. Soğutması gerçekten çok başarılı. Üstelik bence ısı çıkışının yanda değil de arkada olması da kullanım açısından daha iyi. Bu sayede ellerimi terletmiyor.
Hocam ben de bir saat önce ayni laptopu sipariş ettim, gelince yapmam gereken ne vardır hiç bilmiyorum kendim yükleyebilir miyim w11 internetten bakarak v.s illa ki bir bilgisayarciya m gitmek gerekli ve yani bilgilisin diye soruyorum şunu yap dediğin bişi varsa da dinlerim

Hocam ben de bir saat önce ayni laptopu sipariş ettim, gelince yapmam gereken ne vardır hiç bilmiyorum kendim yükleyebilir miyim w11 internetten bakarak v.s illa ki bir bilgisayarciya m gitmek gerekli ve yani bilgilisin diye soruyorum şunu yap dediğin bişi varsa da dinlerim
Ben kendim windows kurdum ve bir siteden alıp W11'i de kendim yükledim. Technopat'ın Youtube'da "Freedos Bilgisayara Windows kurmak" hakkında videosu var(daha açıklayıcı şekilde yapan başka kanallar da var) BİOS ekranının nasıl açıldığını bulmakta ben baya zorluk çekmiştim çünkü her bilgisayardan farklıydı, onu da F10 ile açtım. Ben bilgisayarcıya götürmeyıp kendim kurdum çünkü onların kurduğu Windows bazen düzgün olmayabiliyor çabuk algılanıyor.

Son düzenleme:
Ben kendim windows kurdum ve bir siteden alıp W11'i de kendim yükledim. Technopat'ın Youtube'da "Freedos Bilgisayara Windows kurmak" hakkında videosu var(daha açıklayıcı şekilde yapan başka kanallar da var) BİOS ekranının nasıl açıldığını bulmakta ben baya zorluk çekmiştim çünkü her bilgisayardan farklıydı, onu da F10 ile açtım. Ben bilgisayarcıya götürmeyıp kendim kurdum çünkü onların kurduğu Windows bazen düzgün olmayabiliyor çabuk algılanıyor.
Teşekkür ederim

Windows 11 kurmak için ethernet kablosu şart mı peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı