Monster Abra A7 vs HP Victus 16

Bütçe
15000-20000
Kullanım memnuniyetini sorduysanız: O konuda da evet, hâlâ memnunum. Ve aldığımda pişman değilim.

Hepsiburada linki olan. Ama ikisi de aynı model tek fark fiyatı

N11 uygulaması > hesabım > siparişlerim> sipariş detayını gör >tüm işlemler >iade talebi oluştur

Zaten kargo elime henüz geçmediği için kargoyu teslim almadım iade talebi oluşturduktan sonra
Hocam bana kargo dün geldi yani şuan yanımda laptop, sen iade talebinin sebebine ne yazdın illa ki sebep soruyorlardır? Laptopa hiç kullanmadim yani yüklemedim de w11 w10 fln sadece açmıştım öyle.

R7 6800h , i7 12700h la neredeyse aynı fpsleri veriyor buda 270 leri görürsün valorantta cs de 400. 15 12500h dan 40 50 fps daha fazla verir.

Son düzenleme:
Ben zaten çok uyguna bulup 19.999₺'ye almıştım N11'den. Yani şu an zaten benim aldığım fiyata düştü :D
Yok kullanım açısından diyorum. Soğutması iyi diyor herkes onu merak ettim. Oyunlarda max. kaç derece gördünüz mesela? Bir de ekran kartının watt değerini biliyorsanız söyler misiniz?

R7 6800h valorant cs için biçilmiş kaftan i7 12700h la neredeyse aynı fpsleri veriyor buda 270 leri görürsün valorantta cs de 400. 15 12500h dan 40 50 fps daha fazla verir.
Ama o 8 gb ram ve fiyat daha yüksek

Yok kullanım açısından diyorum. Soğutması iyi diyor herkes onu merak ettim. Oyunlarda max. kaç derece gördünüz mesela? Bir de ekran kartının watt değerini biliyorsanız söyler misiniz?

Ben sadece işlemci güçlü olduğundan bahsettim alması kendisine kalır ve eşit şartlarda değerlendirdim 8 gb rame ekleme yapmalı tabikide.

Soğutması konusunda: Evet oldukça başarılı. Şimdilik aldığım en yüksek sıcaklık 74°C ve onu da yüksek ayarlarda düzenli 60 FPS A.C Origins oynarken aldım. Duyduğumca seviyesinde rakibi olan Abra serisi 90°C falan oluyormuş. Kasa malzemesi ve soğutması dolayısıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı