T Timur22 Yoctopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Yakın bir vakitte Monster Abra A7 sipariş vermiştim. Dün geldi. Windows 11 yükleyecektim, her şeyi hazırladım ama Windows'u yüklerken nereye yüklemek istediğimi sorduğu kısımda SSD gözükmüyor dolayısıyla Windows yükleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2021
Yakın bir vakitte Monster Abra A7 sipariş vermiştim. Dün geldi. Windows 11 yükleyecektim, her şeyi hazırladım ama Windows'u yüklerken nereye yüklemek istediğimi sorduğu kısımda SSD gözükmüyor dolayısıyla Windows yükleyemiyorum.
S Sistemsiz Oyunlar Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 744 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #2 Secure Boot açıksa kapalı olarak deneyin kapalıysa açık olarak deneyin aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Artı 0 Eksi
Secure Boot açıksa kapalı olarak deneyin kapalıysa açık olarak deneyin aklıma başka bir çözüm gelmiyor.
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 28 Kasım 2021 #3 [Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Ikinci yöntemi kullanarak aşıyorum sürekli bu problemi Artı 1 Eksi
[Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Ikinci yöntemi kullanarak aşıyorum sürekli bu problemi
KS KS T Timur22 Yoctopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 ricohket dedi: [Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Ikinci yöntemi kullanarak aşıyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Yöntem ile düzelttim çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
ricohket dedi: [Notebook Bilgisayar] Intel 11. Nesil işlemciler (Intel Tiger Lake) Sorun Giderme - Windows 10 yüklemesi sırasında sürücü bulunamıyor | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Ikinci yöntemi kullanarak aşıyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Yöntem ile düzelttim çok teşekkürler.