Monster Abra'dan kıvılcım çıktı

Garantisi devam etmiyor maalesef tam 1 ay önce bitti galiba, sadece pilin garantisi var bildiğim o da sorun çıkarttı diye 7 ay önce. Anakart yanınca hiçbir güç yokmuş gibi mi oluyor laptop yoksa fanlar vs. çalışıyor ama açılmıyor gibi mi?

Tüm parçalar anakarta bağlı olduğu için eğer amakartın bozulduysa PC'yi açamazsın

Güncelleme: 6.600₺ bir ücret talep ettiler ve ondan sonra eğer diğer parçalar da sıkıntılı ise ekstra ücret daha olacağı söylendi ve kabul etmek durumunda kaldık babamla fakat hiç güvenmiyorum uzun süre sorunsuz olacağına.
Hocam 6600 TL ne? :D Üstelik tekrar sorun olup olmayacağı da belli değil, iki katı fiyatı verip GTX 1650'li başka marka bir sıfır laptop alırdım ben olsaydım.

Son düzenleme:
Anakart 6 ay kadar garantili olacak. Diğer bileşenleri test etmeleri için ısrarcı olsanız iyi olurmuş. RAM, SSD, batarya gibi bileşenler de değişecek ise tutar iyice saçma bir yere geliyor.

Yani internette yaptırıp bir sürü sorun yaşayanları gördüm araştırınca, keşke zamanında bilseydim de almasaydım. 2 yıl boyunca hiçbir sorunu olmayan laptop garantisi bittikten tam 1 ay sonra bozuluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı