Monster alınır mı?

İstediğim şey 3050ti ve i5 11400h ve ya 5600H işlemcili laptop. Bana kalsa i511400H & 3050Tİ alacağım ama monster hakkında duyduklarım beni biraz soğuttu ve bütçe azami 15000TL. Şuan en uygunu HP gibi duruyor onda da 5600H var. Gönlümde her ne kadar 11400h olsa da bütçe ve markalar izin vermiyor. Bilgisayarı almama bir ay gibi bir süre var o yüzden o zaman ona özel başka bir konu daha açarım. Ancak monster alabilseydim bu büteye 8 değil 16GB ram seçenekli bile vardı.
karne zamani alicaksiniz galiba suan en uygun seçenek acer nitro pavilionun ekran karti w değerli düşük
 
İstediğim şey 3050 Ti ve i5 11400h veya 5600H işlemcili laptop. Bana kalsa i511400H & 3050 Ti alacağım ama Monster hakkında duyduklarım beni biraz soğuttu ve bütçe azami 15000TL. Şu an en uygunu HP gibi duruyor onda da 5600H var. Gönlümde her ne kadar 11400h olsa da bütçe ve markalar izin vermiyor. Bilgisayarı almama bir ay gibi bir süre var o yüzden o zaman ona özel başka bir konu daha açarım. Ancak Monster alabilseydim bu büteye 8 değil 16 GB RAM seçenekli bile vardı.

Ideapad Gaming 3 alabilirsin adaptör soruna rağmen AAA oyunlarda 3 saatten fazla oynamadığın sürece sorun olmuyor.
 
Arkadaşlar batarya mevzu bahis değil. Bataryada sadece visual studio, vmware, anaconda3 gibi programlar kullanacağım. Oyun oynarken devamlı şarjda olacak.
 
Clevo alanların en yakın dostu tekbik servis oluyor.

TongFang alanlar yazılımsal sorunlarla uğraşabiliyor bazen. Ama bazen ve hepsinde değil. (Benim modelim yazılımsal çok uğrastırdı beni.) Bir de kasanın menteşeleri beni korkutuyor tek olay bu ikisi.

MSI kasada panel sorunu olmazsa MSI iste. Panel sorunu ise MSI Türkiye, Monster'a en dandik panellerini satmış deniyor.
@Max Caulfield @Artoria Pendragon bu arada G900'de 12. Nesil+RTX 3060'a 120W adaptör koyuluyor.

Olay basit HP gibi taş adaptör koyacaksın.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı