Monster bilgisayar kullanıcı yorumları

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Ben şahsen Abra A5 v16.6.3 kullanıyorum sıcaklık gözüme fazla geldi Valorant'ta 100-140 arası FPS alıyorum, düşük ayarlarda(yüksek ayarlarda performans değişimi yaşamadım yine 100-140) batarya eh işte uzun ömürlü olur mu dikkatli kullanımla? Neden olmasın. 4 yılı falan var diye düşünüyorum tekrar tercih eder miyim? Zaman gösterir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen Abra A5 v16.6.3 kullanıyorum sıcaklık gözüme fazla geldi Valorant'ta 100-140 arası FPS alıyorum, düşük ayarlarda(yüksek ayarlarda performans değişimi yaşamadım yine 100-140) batarya eh işte uzun ömürlü olur mu dikkatli kullanımla? Neden olmasın. 4 yılı falan var diye düşünüyorum tekrar tercih eder miyim? Zaman gösterir.
4 yılmış?

Şahsen A5 v15.6.2 kullanıyorum ve görüşlerim şunlar; sıcaklık konusu Cyberpunk da 93 dereceyi gördüğümde şok olmuştum ama 7 saat aralıksız oynamıştım onun haricinde performansından gayet memnunum tek oynamadığım oyun RDR2 kaldı onu da yakın zaman da oynuyacağım inş batarya evet 2 saat sürüyor sürmüyor belli değil hemen şarjı bitiyor ama benim için sorun teşkil etmiyor uzun süre bu PC'yle zaman geçiririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı