Monster bilgisayara su döküldü

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Laptopumun üstüne bir miktar su sıçradı. Bardaktan direkt dökülmedi amabilirsiniz dökülürken havaya damlalar saçılır. İşte o damlalar bilgisayarıma denk geldi. Hemen bilgisayarı temizledim, pilini çıkardım ve ters bir şekilde koydum. Bunları yapmadan önce internetten klavye ve touchpad testi yaptım. Testte bir sorun görülmedi. Menteşelerin oraya su girmişti saç kurutma makinesi yardımıyla dışarıya attım. Şimdi ne yapmam gerekir?

Annem sabah kardeşimle odamda canlı derse girecek. Laptopu görmeme ihtimali yok. O görmeden laptopu yerine koymalıyım ama korkuyorum. Bekletmeden tekrar yerine koymaya. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Su sıçramasından sonra 10 dakika boyunca oynamaya devam ettiyseniz zaten su buharlaşıp gitmiştir bile, ama içini açıp kurulamak en doğrusu olur.

Su bilgisayarın neresine sıçradı? Ne kadar bir miktardan söz ediyoruz? Bunlar çok önemli...
Ha dersen ki birkaç damla klavyeye geldi; Pek bir şey olmaz merak etme fakat klavyenin üzerine biraz fazla sıçradı dersen işler değişir. Klavyenin altında işlemci ve ekran kartı alüminyum platformla koruma altında olsa bile fan ve yer çekimi ile birlikte su buharı laptopun içine girebilir.
Tavsiyem teknik servise göndermenizden yana olacaktır.

Su bilgisayarın neresine sıçradı? Ne kadar bir miktardan söz ediyoruz? Bunlar çok önemli...
Ha dersen ki birkaç damla klavyeye geldi; Pek bir şey olmaz merak etme fakat klavyenin üzerine biraz fazla sıçradı dersen işler değişir. Klavyenin altında işlemci ve ekran kartı alüminyum platformla koruma altında olsa bile fan ve yer çekimi ile birlikte su buharı laptopun içine girebilir.
Tavsiyem teknik servise göndermenizden yana olacaktır.
Türk kahvesi fincanı kadar bir miktar. Bilgisayarın içine su girişi olmadı. Bilgisayar 1 ay içinde rutin bakımı için teknik servise gidecek.

Ohh. Hocam koştunuz yine imdadıma. Kalp krizi geçireceğim resmen ya.
Konuyu okuyordum da, açılalı da baya olmuş zaten. Cidden dökülen yerler de menteşe vari kasanın kendisi o yüzden ucuz yırtmışsınız gibi geldi. En son ne zaman açıp test ettiniz? Testten kastım da açılıp açılmaması bu arada, başka ekstra bir şeye gerek yok yani 😄.

Konuyu okuyordum da, açılalı da bayağı olmuş zaten. Cidden dökülen yerler de menteşe vari kasanın kendisi o yüzden ucuz yırtmışsınız gibi geldi. En son ne zaman açıp test ettiniz? Testten kastım da açılıp açılmaması bu arada, başka ekstra bir şeye gerek yok yani 😄.

Su döküldü, Valorant'ı 10 dakika boyunca oynamaya devam ettim. Sonra bilgisayarı kapattım. Kuruladım, ters çevirdim, açtım. Sonra tekrar kapattım, ters çevirdim. Ve konuyu açtım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı