Monster bilgisayarda ölü piksel çıktı

Cihazda sorun var ise ve bu sizden kaynaklı değil ise iade edip başka bir cihaz almanızı tavsiye ederim.

İade et biz sana daha iyisini önerelim.

Iade edin bence. Monster önerilmiyor burada zaten.

Cihazı yaklaşık 14.400 civarına aldım bu fiyata daha iyi bir makine alabileceğimi pek sanmıyorum. Bu fiyatlara hangi cihazları önerebilirsiniz?
Cihazın linki: Tulpar T5 V21.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

İade edin. Sorundan bahsetmeden tabi ki. Ardından yine almak isterseniz de 31 Temmuz gelmeden siparişi verin. Çünkü %10 indirim var. Şimdiden hayırlı olsun.

Laptop zorunlu mu hocam? Ona göre onericegim. Zorunlu değilse masaüstü onerebilirim.

Yazılımcı olduğum için PC'yi sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Hem de daha üniversite okuyorum bu sebeple laptop olması zorunlu mümkünse RTX bir kart olmasını tercih ediyorum.
Küçüçük belki benim bilgisayarımda da vardır şimdi bir kontrol edeceğim.

Düzenleme: Yokmuş.

Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bu sitedeki adımları takip ederek daha net anlayabilirsiniz.
İade edin. Sorundan bahsetmeden tabii ki. Ardından yine almak isterseniz de 31 Temmuz gelmeden siparişi verin. Çünkü %10 indirim var. Şimdiden hayırlı olsun.

Peki almamı önerir misiniz tekrar?

Yazılımcı olduğum için PC'yi sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Hem de daha üniversite okuyorum bu sebeple laptop olması zorunlu mümkünse RTX bir kart olmasını tercih ediyorum.

Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bu sitedeki adımları takip ederek daha net anlayabilirsiniz.

Peki almamı önerir misiniz tekrar?
Buna bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı