Monster GTX 1650 Ti laptop düşük performans veriyor

furakburkan06

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın bilgisayarının bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Kendi bilgisayarımın özellikleri: Ryzen 5 4600H ve GTX 1650 ve ben bu özelliklerle CS:GO'da 200 FPS alabiliyorum. Arkadaşımın bilgisayarının özellikleri ise i5 10300H ve GTX 1650 Ti, arkadaşım bu bilgisayarla CS:GO'da 90 FPS alıyor. Sizce de bir sıkıntı yok mu? Driverları güncel, pili performans modunda, laptop şarja takılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının Laptop'u Monster mı?
Laptop'un CS:GO'da yük altındayken işlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri ve kullanım miktarlarını paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

@@SaltKemo evet markası Monster, arkadaştan değerleri hemen istiyorum gelince atarım teşekkürler.
@@SaltKemo değerler için MSI afterburner programını kullanmayı denedik ama program bir türlü çalışmadı denemediğimiz yöntem kalmadı, acaba bildiğiniz başka program var mıdır?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın bilgisayarının bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Kendi bilgisayarımın özellikleri: Ryzen 5 4600H ve GTX 1650 ve ben bu özelliklerle CS:GO'da 200 FPS alabiliyorum. Arkadaşımın bilgisayarının özellikleri ise i5 10300H ve GTX 1650 Ti, arkadaşım bu bilgisayarla CS:GO'da 90 FPS alıyor. Sizce de bir sıkıntı yok mu? Driverları güncel, pili performans modunda, laptop şarja takılı.

Acaba sorun çözüldü mü bende aynı sorundan muzdaribim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı