Monster GTX1650 vs ASUS GTX1660 Ti

Ben gerçekten çok teşekkür ederim günlerdir gece gündüz uyumadan arıyorum hiç görmemiştim bunları. N11 deki bilgisayar çok iyi özellik olarak ama emin olamadığım konu şu = casper almayı düşünüyordum soğuması çok kötü diye alma dediler hp de öyle bir problem yaşar mıyım marka olarak iyi mi?
Birde daha önce N11 den hicbirsey almadım, garanti konusu nasıl oluyor, para alışverişi satıcı ile aramdamı yoksa N11 aracılığı ile mi yani ürün sorunlu çıkar bir sıkıntı olursa iade edebilir miyim hepsiburada gibi?
Herhangi bir sıkıntı olmadan iade edenilirsiniz hocam merak etmeyin. HP Pavilion'da soğutma problemleri var fakat OMEN serisi Asus ROG ve MSI ile kapışıyor. En üst segmenti. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Herhangi bir sıkıntı olmadan iade edenilirsiniz hocam merak etmeyin. HP Pavilion'da soğutma problemleri var fakat OMEN serisi Asus ROG ve MSI ile kapışıyor. En üst segmenti. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Son bir soru sormak istiyorum sanırım siz laptoplardan anlıyorsunuz.

Max en fazla bulabileceğim 6500 en en fazla borçla 7 bin lira
4500-4800 civarlarında monsterin, asusun 1050 li laptopları var. O fiyata bir tane laptop alıp geri kalan parayla kasama ekran kartı almak da planlarım arasında ama mantıklımı olur parayı boşa mı harcarım bilemedim.
Yani olay şu haftada 3-5 saat otocad solid, geri kalanın hepsinde oyun oynamayı planlıyorum
Daha önce sorduğumda laptobun özellikleri ne kadar iyi olursa olsun fps sıkıntısı oluyor dediler. 2.5 binlik kasada +200 fps veren cs go 5.5 binlik laptopda 100 civarlarında verdiğini söylediler. Ne kadarı doğru bunun.

Ben genelde oyun oynamak için kullanacağım çünkü mesela 1080p de gta 5 oynamak istiyorum diyelim, veya yeni grafikli bir oyunu orta-yuksek ayarlarda 1660ti pc deki gibi yüksek performanslı deneyim sunar mı? Aldıktan sonra pişman olmaktan çok korkuyorum. Kyk kredisi ile alacağım için benim tüm param diyebilirim yanlış yapma lüksüm yok.

Çok teşekkür ederim. Son bir soru sormak istiyorum sanırım siz laptoplardan anlıyorsunuz.

Max en fazla bulabileceğim 6500 en en fazla borçla 7 bin lira
4500-4800 civarlarında monsterin, asusun 1050 li laptopları var. O fiyata bir tane laptop alıp geri kalan parayla kasama ekran kartı almak da planlarım arasında ama mantıklımı olur parayı boşa mı harcarım bilemedim.
Yani olay şu haftada 3-5 saat otocad solid, geri kalanın hepsinde oyun oynamayı planlıyorum
Daha önce sorduğumda laptobun özellikleri ne kadar iyi olursa olsun fps sıkıntısı oluyor dediler. 2.5 binlik kasada +200 fps veren cs go 5.5 binlik laptopda 100 civarlarında verdiğini söylediler. Ne kadarı doğru bunun.

Ben genelde oyun oynamak için kullanacağım çünkü mesela 1080p de gta 5 oynamak istiyorum diyelim, veya yeni grafikli bir oyunu orta-yuksek ayarlarda 1660ti pc deki gibi yüksek performanslı deneyim sunar mı? Aldıktan sonra pişman olmaktan çok korkuyorum. Kyk kredisi ile alacağım için benim tüm param diyebilirim yanlış yapma lüksüm yok.
Hocam 1050'li laptop alacaksanız eğer 2.el Öneririm. Çünkü 0 fiyata değmez ve ek olarak 1050 artık eski bir kart. Sadece programları kullanacaksanız yüksek işlemcili bir laptop almanız yararınıza olacaktır. Fakat şöyle belirteyim 1050'li bir laptop'ta çok oyun beklemeyin. Anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayı düşünüyorsunuz sizi çok sıkıntıya sokmayacaksa bütçenizi zorlamanızı öneririm. Bende 2-3 ay önce 5500 ile yola çıktım en son 2060'lı laptop aldım. Bu tercihlerin sonu yok hep bir yükseğine çıkılıyor fakat alabiliyorsanız 1660Ti ve i59300H'lı laptop'u almanızı öneririm dediğim gibi.

Hocam 1050'li laptop alacaksanız eğer 2.el Öneririm. Çünkü 0 fiyata değmez ve ek olarak 1050 artık eski bir kart. Sadece programları kullanacaksanız yüksek işlemcili bir laptop almanız yararınıza olacaktır. Fakat şöyle belirteyim 1050'li bir laptop'ta çok oyun beklemeyin. Anladığım kadarıyla uzun süreli kullanmayı düşünüyorsunuz sizi çok sıkıntıya sokmayacaksa bütçenizi zorlamanızı öneririm. Bende 2-3 ay önce 5500 ile yola çıktım en son 2060'lı laptop aldım. Bu tercihlerin sonu yok hep bir yükseğine çıkılıyor fakat alabiliyorsanız 1660Ti ve i59300H'lı laptop'u almanızı öneririm dediğim gibi.
Bahsettiğiniz 1660 ti li olanı ucu ucuna alabiliyorum ama, dediğim gibi birkaç kişi laptopda fps sıkıntısı çok oluyor dediler o yüzden sorayım dedim yeni nesil her oyunu en azından orta ayarlarda oynatırmı sizce?

Bunu alın hocam. Hem i5 hem 16GB ram hem de SSD ve HDD var. İhtiyacınızı görecektir.
Benim de eskiden hp laptopum vardı ve mikrofonu gerçekten çok kötüydü aynı durum arkadaşımdada var yeni nesil laptoplarda düzeltmediyse hpden uzak durmalıdır kanımca.

Hocam haklı olabilirsinizde oyunlarda başa bela laptop gayet güzel tam klavyenin altındaydı bileğin geliyordu mikrofona bu yüzden cızırtı yapıyordu ama harici klavyeyle çözülebilir eğer sorun bilekten kaynaklıysa.
Hocam rakiplerinden daha uygun, aradaki fark için küçük bir mikrofon alınır. 25 liraya toplantı odalarında kullanılan mikrofonlar var, onlardan alınır. Bu bir sorun değil yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı