Monster K3 Pro alınır mı?

Eresbos

Picopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
129
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Forumda Monster'ın mekanik klavyeleri hakkında bilgi yok.
Son çıkan klavyeleri göze güzel gözüküyor ve istediğim her özelliği karşılıyor tek sıkıntı mavi Switch bu sorun yaşatır mı?
Başka ne önerebilirsiniz?
Bütçe: 400 TL.
 
Biraz geç olmuş. Arkadaşlar başka klavye önermiş ama hepsinin kullandığı switchler aynı outemu swith kullanıyorlar. Gamepower alınabilir ama çinli bir marka, trustda ise bilek desteği bile yok. Ben olsam kesin monster alırdım ki sanırım alacağım mıknatıslı bilek desteği, makro tuşları, ses tekerleği, ve üzerinde fazladan usb girişi var, kablosu ise corsair kablosu gibi. bu özellikleri istiyorsan min 1000tl vermen gerekir ki tek farkı switch markası bana göre
 
Ya Monster çok hoşuma gitti normalde mavi Switch almak istemiyordum ama alayım bir şey olmaz dedim. Başka klavyeleride beğenmedim bu kadar özellik yoktu Red Switch modellerde.
 
Mavi olmasına rağmen sevdin mi peki ?
Ya açıkçası sevdim, ama başka klavyede olur. 400 TL bir klavyeye bidaha veremem 2 yıl götürmesi gerekiyor yani. Kaliteli olması gerekiyor. Size biraz saçma gelebilir ama Monster adı duyurulmuş bir marka. Marka takıntım çok fazla olmasada klavyede biraz var. Monster'ın satış sonrası desteği de iyiymiş. Trendyoldan Trust alıp bozulduğunda boşluğa 370 lira vermek biraz kötü geliyor. Mavi switch seviyorum ama ailemle yaşıyorum rahatsız olabilirler. Ama başka seçeneğim yok.
 
Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum da, bu klavye sadece Monster bilgisayarlarda mı çalışıyor acaba? Yoksa Monster olmayan bilgisayarda da çalışır mı? (özellikle Windows ) Blue Switch mi Switch'leri kaliteli midir? Kullanan varsa nasıl bir klavyedir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı