Mint kurdum kullanıyorum kardeş lazım oldukça. Ben kendim gördüm yanan bilgisayarı. Ama tabi ağır bir iş yapılıyordu multi threading. Ben de sıkıntı yok ama.Hocam Linux, anakart yakmaz. Eğer destek verilen dağıtımlardan isterseniz, Mint, Ubuntu, Elementary gibi başlangıç seviyesi sistemleri öneririm. Masaüstü ortamı olarak en yaygın olarak "Gnome" ve "KDE" var. "Gnome" tercihimdir. Ancak istediğinizi kullanabilirsiniz.
Daha önce kullandım biraz alışkanlıgım var. Kurdum ben çalıştı her şey. Linux Mint 18.3 kurdum. Nomodeset ile çalıştırıp daha sonra Nvidia ekran kartı driver'ını yükledim. Her şey sorunsuz çalıştı. Ama Arch linux kullanmak istiyorum. Ona geçecegim.
Script Kiddie degildirsin inşallah? Monster'da mı kullanıyorsun. Kurdum çalışıyor kali de Manjaro da fakat sta bil degil henüz. Biraz zaman geçmesini bekleyecegim.Arch Linux kullanman için biraz zaman geçsin hemen kurayım kullanayım gibi bi sistem degil Arch linux hatta kurulumu bile komut satırından yapılıyor masaüstü ortamı vs vs hepsini sen kuruyorsun biraz uğraştırıcı ama eğlencelidir Arch Linux öneri olarak BURADA bulunan kaynağı aç oku Linux sistem yönetimi kaynakları araştır zaten zamanla sende anlarsın bütün Linux bir tanedir sadece kişiye göre güzel gelen hangisi ise onu kullanır ben Debian dağıtımı Kali Linux kullanıyorum hemde tek sistem olarak
Monster'de kullanmıyorum masaüstü sistemde kullanıyorum stabil olması için güncellemeleri araştır veya ek paketler araştır mesela Kali linuxa depodan ekran kartı Driveri kurdum stabillik yakalayamadım sonra resmi siteden driveri indirip kurdum şu an daha güzel gibi görünüyor zamanla sisteme alışırsın arka plandaki gereksiz servisleri filan kapatmayı araştır belkide sistemi yoran bi servis var iletişim kurmak istersen instagramda muhammed.py olarak bana mesaj atabilirsin open source 'ye destek olmak mutlu ediyor beniScript Kiddie degildirsin inşallah? Monster'da mı kullanıyorsun. Kurdum çalışıyor kali de Manjaro da fakat sta bil degil henüz. Biraz zaman geçmesini bekleyecegim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.