Monster laptop alınır mı?

Tam tersi Monster düşmanları genelde Monster kullanmış insanlar oluyor. Çünkü ne denli garanti süreci kötü olan ve müşteri desteği sağlanmayan bir marka olduğunu deneyimlemiş oluyorlar. Monster önermiyorum kesinlikle.
Hocam son yılda benm kullandığım abra a5v.16.6 modelini kullanıp yukarıda bahsedilen ısınma, ölü piksel, ssd sorunu falan yaşayan bir tanıdığınız oldu mu? Dediğim gibi eski modellerinde böyle sorunlar oluyordu. Yeni modellerinde bu sorunlar aşılmış. 5 yıl önceki WW Golf ile 2021 Golf aynı mı? abra a5v14-15 kullanmış insanların bugünün modellerini kullanmadan böyle yorumlar yapması ilginç geliyor bana. Yanlış anlamayın sadece şu an bu bilgisayarı kullanan biri olarak perspektif sunuyorum.
 
Galiba insanlar 7 bin küsür verip abra a5 alıp 20 bin liralık pc performansı beklediği için böyle tepkili oluyorlar. Türk olan her şeyden nefret etme hastalığı ya da :D 7 bin bandında bir pc için benim kullandığım model gayet yeterli.
Şöyle izah edeyim ki A5 kullandım ama zamanında 930TL'ye aldığım Acer E5-571 kadar bile bir performans alamadım. Çünkü disk hep %100'de gözüküyordu ve çok fazla kasmalar donmalar oluyordu. Sonrasında da soğutma sıkıntıları yaşandı. 14 gün içinde oldu bunların hepsi ve günlük 3 saatlik aktif kullanımdan sonra ve 8.günden sonra başladı. İade ederek kurtuldum Allah bulaştırmasın. Ayrıca servis desteği çok kötüydü adam 8 günlük bilgisayara virüs bulaştırmışsındır dedi. Bilgisayarda Chrome ve Office harici hiçbir şey yüklenmedi 10 gün içerisinde. Genel olarak da ofis bilgisayarı gibi kullanıldı. Aldığım tarih çok yeni üstelik. Maksimum 1.5 ay olmuştur.
 
Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı acaba? Özellikle MSI kalitesini çokça duydum mesela İntel işlemcili ve RTX veya en düşük 1650 Tİ GPU'lu bir model olabilir. Dedikleriniz gayet mantıklı ve bu sorunlar varsa kesinlikle kısa ömürlü olur. Sonra aylarca servis ile uğraşmak istemiyorum.
Buyurun hocam. Ryzen 7 4800H ve GTX 1650 Ti var. Çokça önerilen kaliteli bir cihaz.
 
Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarım var ve yeterli derecede her oyun için fakat kişisel takıntımdan ve rahatlık açısından laptopta oynamayı daha çok seviyorum. Tulpar ve i7 işlemcili ve RTX 2060'lı sistem var birkaç tane gözüme takılan paneli de 144 Hz. Ancak forumda ufak araştırma yaptım Monster önerilmiyor. Ölü piksel diyenler var, servisi kötü diyenler var. Çok ısınıyor diyenler var. Performansı kötü diyenler var. Bunlar doğru mu? 11-12K çöpe atmak istemiyorum. Sizce alınır mı?

Hedefim Valorant gibi FPS oyunları oynamak.

Çok ısınıyor fanda alsanız deli gibi ısınan bir laptop onun dışında batarya ömrüde çöp.
 
@Ucsktr dostum bu akşam forumda bir konu açıldı koşun ile başlayan bir konu. Bir MSI laptop 9000TL'ye düşmüştü hem de Rx5500M serisi ve R7 cpuya sahipti yanlış hatırlamıyorsam bulmaya çalışacağım.
 
Hocam ilginiz için teşekkür ederim fakat işlemci kanadını bu sefer İntelden yana kullanacağım çünkü İntel mobil işlemciler konusunda bence daha başarılı. Söz ettiğimiz cihazın İntel versiyonu var mı? Çünkü tecrübe ettiğim kadarıyla online oyunlarda AMD performansı tekli çekirdekten dolayı mıdır bilmiyorum. Bazı oyunlarda hüsrana uğratabiliyor.
 
Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı acaba? Özellikle MSI kalitesini çokça duydum mesela Intel işlemcili ve RTX veya en düşük 1650 Ti GPU'lu bir model olabilir. Dedikleriniz gayet mantıklı ve bu sorunlar varsa kesinlikle kısa ömürlü olur. Sonra aylarca servis ile uğraşmak istemiyorum.

Hocam MSI GL 75 Leopard size önerimdir yanılmıyorsam RTX 2060 vardı makineda.
 
Hocam ilginiz için teşekkür ederim fakat işlemci kanadını bu sefer İntelden yana kullanacağım çünkü İntel mobil işlemciler konusunda bence daha başarılı. Söz ettiğimiz cihazın İntel versiyonu var mı? Çünkü tecrübe ettiğim kadarıyla online oyunlarda AMD performansı tekli çekirdekten dolayı mıdır bilmiyorum. Bazı oyunlarda hüsrana uğratabiliyor.
MSI BRAVO 17 A4DDR-039XTR R7-4800H 16GB DDR4 RX5500M GDDR6 4GB 512GB SSD 17.3" FHD 144Hz DOS Notebook | ITOPYA ürün buydu ve 9000TL'ydi fakat stok bitmiş maalesef. Her ne kadar AMD istemeseniz de Ryzen 7 gibi üst düzey işlemcileri çok güzel performans verebiliyorlar.
 
Hocam ilginiz için teşekkür ederim fakat işlemci kanadını bu sefer Intel den yana kullanacağım çünkü İntel mobil işlemciler konusunda bence daha başarılı. Söz ettiğimiz cihazın Intel versiyonu var mı? Çünkü tecrübe ettiğim kadarıyla online oyunlarda AMD performansı tekli çekirdekten dolayı mıdır bilmiyorum. Bazı oyunlarda hüsrana uğratabiliyor.
Hocam aksine AMD 4. nesil mobil işlemcilerde çok iyi bir iş ortaya koydu. Bence yine AMD tercih edin pişman olmazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı