Monster laptop alınır mı?

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, birinden hediye olarak Monster Tulpar T6 v3.3.2 istemiştim. Sizce iyi bir laptop mudur, sorun yaşatır mı? (Acelecilik yapıp "hediye olarak bunu istiyorum." dedim yani başka bir laptop önermenize gerek yok değistiremem isteğimi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir cihaz değil, sadece fiyatını haketmiyor. Sıcak çalışan bir kasa, onun dışında göze çarpan büyük bir sıkıntısı yok.

Tulpar serisi bildiğim kadarıyla abra serisine göre daha kaliteli.Özellik olarak da i7 13.nesil,güncel bir ekran kartı rtx 5060 var.Gayet iyi güle güle kulanın.

Kötü bir cihaz değil, sadece fiyatını haketmiyor. Sıcak çalışan bir kasa sadece, onun dışında göze çarpan büyük bir sıkıntısı yok.
Bu mesaj beni mutlu etti hocam

Tulpar serisi bildiğim kadarıyla abra serisine göre daha kaliteli.Özellik olarak da i7 13.nesil,güncel bir ekran kartı rtx 5060 var.Gayet iyi güle güle kulanın.
Ben de bunlara bakarak aldım zaten sağ olun. Ayrıca Rdr2 gibi oyunlarda thermal throttling yapar mı yaparsa kaç FPS düşer?

Ben de bunlara bakarak aldım zaten sağ olun. Ayrıca Rdr2 gibi oyunlarda thermal throttling yapar mı yaparsa kaç FPS düşer?
Laptoplar yapısı gereği maalesef biraz fazla ısınan aletler.Size tavsiyem laptopu bir yükseltici ile kullanmanız olur.

O kadarda kötü bir kasa değil, eski Clevo kasalara göre fazlasıyla gelişme var hatta. Termal throttle yapacak seviyeye geleceğini düşünmüyorum, ufak bir watt limiti koyarak çözersin durumu en kötü.

Hocam Red Alert markalı bir soğutucu almayı düşünüyorum.

Neden?
Soğutucular laptopların fanlarını bozuyor diye okumuştum bir kontrol edin isterseniz.Ben fansız sadece masadan bir kaç santim yukarıya kalkacak şekilde bir yükseltici kullanıyordum.Sıcaklıklara etkisini görürsünüz.

O kadarda kötü bir kasa değil, eski Clevo kasalara göre fazlasıyla gelişme var hatta. Termal throttle yapacak seviyeye geleceğini düşünmüyorum, ufak bir watt limiti koyarak çözersin durumu en kötü.
Hocam bu konularda cahilim ben watt limiti yapmak kolay birşey mi?

Soğutucular laptopların fanlarını bozuyor diye okumuştum bir kontrol edin isterseniz.Ben fansız sadece masadan bir kaç santim yukarıya kalkacak şekilde bir yükseltici kullanıyordum.Sıcaklıklara etkisini görürsünüz.
Araştıracağım hocam.

Hocam Gpt'ye sordum alt taraftan hava alan modellerde alttan üfleyen soğutucular uyumludur, dedi doğru müdür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı