Monster Laptop Alınır Mı ?

sefadvc55

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversite için laptop almak istiyorum. Ancak internette bazı insanlar driver güncellemesi sorunu var almayın demişler. Abra A5 12.1 almayı düşünüyorum acaba bu modelle ilgili sorunla karşılaşan oldu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra a7 7.1.2 sürümünü kullanıyorum 1 aydır ne bir ani kapanma herhangi bir çökme takılma vb. hiç bır sorunla şuana kadar karşılaşmadım 6 ayda bir ücretsiz notebook temizliği ve termal macun değişimi yapıyorlar kadiköydeki mağzadan aldım orda almadan önce bilgosayarı kullanıp test etmem için çok yardım ettiler tek tek programlarımı denedim ve ondan sonra karar verip aldım size tavsiyem monster iyi bir marka tamamen fiyat performans ürünü benim tavsiyem almanızdır hemi kâr yapmış olursunuz diğer markalar bilgisayarin piyasa değeri toplam 1500 eder ancak marka ibaresi yuzunden sana onu 2000 3000 satarlar bu yüzden tam araştırmadan alma ve abra a5 orda inceledim ekranı bana biraz kücük geldi eğer onu alırsan kesin ssd takviyesini orada yaptır çünkü içinde 5400 rpm 1tb hdd ile geliyor ve pclere sadece windows 10 kuruluyor yani o zaman biraz geç açılma falan olur ama herhangi bor performans kaybı olmaz uygulamalar da.

Evet şimdi herkesin aklındaki soruların hepsini size cevaplıyıcam:(Öncelikle ben monsterın abra a5 v12.1.2 modelini aldım)

1- Laptop fanının sesi rahatsız edici mi: Normal bir şekilde internette veya programlar çalıştırırken ses hiç çıkmıyor fakat güçlü oyunlarda laptop ısısını dengelemek için ideal bir ses benim için bir sıkıntı çıkmadı fan için...

2-Ucuz diye kalitesiz mi: Tabiki hayır: Monster kesinlikle fiyatına göre iyi bir laptop...

3-Monster mi Msi mı: Bu konuyu bende çok araştırdım size şöyle söyliyim MSİ KALİTELİ FAKAT PAHALI...ama illaha msi istiyosan şu modelini tavsiye ederim (tabi bunları amazondan alırsan daha iyi fiyata gelir...):
MSI GL62M 7REX-1896US 15.6" Full HD Thin and Light Gaming Laptop Computer Quad Core i7-7700HQ, GeForce GTX 1050Ti 4G Graphics, 8GB DRAM, 128GB SSD + 1TB Hard Drive, Steelseries Red Backlit Keyboard

4-Toplama mı Laptop mı: Toplamada daha iyi performans alırsın fakat taşımak istiyosan laptop al.​

A5 v12.1 modelini kısa bir süre inceleme fırsatım oldu. Kısaca gözlemlerimden bahsedeyim. İlk olarak SSD'nin hızını test etmek için biraz işlem yaptım. Yük bindirdim, dosya yazma ve açma hızlarını kontrol etmek için CyristalDiskMark (yanlış yazmış olabilirim) ile test ettim. Söylenen değerleri verdi. Performans olarak bekleneni veriyor. Fakat iş malzeme kalitesine gelince çöp. Emin ol eline ilk alınca direk plastik ve kalitesiz algısını hissediyorsun. Berbat bir plastik kullanılmış. Sınıfının da altında. Performansı iyi, fiyatı kısabilmek için malzeme kalitesinden çalıyorlar. İndirim takip edilip farklı modeller alınabilir. Ayrıca sesi de cidden çok bozarak dışarıya veriyor. Ses sanki borunun içinden geçiyormuş gibi. Bence HP Pavilion Power modeline bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı