Monster laptop neden alınmaz?

1 yıldan uzun kullanıma şahit oldum, 3 ay ben kullandım eklenti gözlem. Sadece o kısımlara dikkate almayalım. Müsait olunca bunu uzun uzun okuyacağım, teşekkür ettik. :)

Aldığım üründe uzun vade de kullanıcılarla konuştum, bir sorunun olmadığını söylediler. Sadece dediğiniz gibi ısınma gibi bir problemi var. Teknik servisi bilemem. Kasasının yapısı, yerleştirmesi, malzeme kalitesiyle alakalı olsa gerek. Ben 6 yıl çok eski 1 ayda 1 termal macunun yenilenmesine kadar giden bir laptop kullandım. 2 yıl HP kullandım. Bunların ikisi de oyun bilgisayarı değildi tabii. Fakat gerçekten yüksek derecelere çıkıyorlardı. Ben de şunu demeye getiriyorum. Bazen 6 ayda da 1 olsa, 1 yılda da 1 olsa kapağını açıp bu bilgisayarların bakımını geciktirmemek gerek. Sonuçta bunlar kasa değil. O kapak kapalı tüm gün, yüksek derecelere çıkarken toz aldığında toz üstüne toz biniyor. Bu tür durumlar belki de bilgisayarın fazla ısınıp. Kullanıcısı tarafından ben hiçbir şey yapmadım ama ısınmaya başladı mavi ekran vermeye başladı durumuna dönüyor. Beni yanlış anlamayın bilinçli, bilinçsiz muhabbetinde değilim ama. Bazen de o kapağı açıp ne oluyor ne bitiyor bir bakmak lazım. Ha şunu da söyleyeyim. "Monster kesinlikle alınmaz, Monster dünyanın en iyi bilgisayarı" gibi saçma çocuksu iddialarım da yok. Fiyat performans bence. Ne verirsen onu alıyorsun diyorum ben. Bu konuda bazı arkadaşlar büyük kinlerle bakıyor bu markaya farkındayım ama. Her yaptığı işin aynı seviyede aynı sorunda olması bugün bu markanın hiç bilgisayar satamaması demek. Tek sorun bazen onlarda olmuyor.

Son kısma katılıyorum. Günün en az 4-5 saat oyun açması tehlikeli sonuçlar doğuruyor. Oyun için alınacak sistemler değil.
Hocam oyun bilgisayarı denilerek piyasadalar. Ve F/P olayı kalmadı monsterda artık. Monstera vereceğin paraya daha kaliteli şeyler alınabiliyor. Bu da bir gerçek.

3 aylık veya 1 yıllık cihaz tabii ısınmaz. Teknik servisi ilgisiz, uzun vadede ısınma sorunu var.

İlgisiz derken adamlar ne zaman bir sorunum olsa çözüyorlar. Bunu geçtim fanım bozuluyor misal adamlar 2 demeden değiştiriyorlar. 3 ayda bir temizlemeye de gönderiyorum bilgisayarda en ufak ısınma sorunu yok.

İlgisiz derken adamlar ne zaman bir sorunum olsa çözüyorlar. Bunu geçtim fanım bozuluyor misal adamlar 2 demeden değiştiriyorlar. 3 ayda bir temizlemeye de gönderiyorum bilgisayarda en ufak ısınma sorunu yok.

Bunlar hizmete dahil zaten ilgili oldukları anlamına gelmez. Cihazınızı ne zamandır kullanıyorsunuz?

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.

Monster laptoplar uzun vadede ısınıyor ve kalitesiz parçalar kullanıyor hatta yanlışınız var Türk malı değil paneli fasondan kasayı Clevo'dan alıp Türkiye'de birleştirip satıyorlar.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.

En ucuz Monster'ı alıyorlar Clevo kasa oluyor sonra çok dandik diyorlar 2. yıldan sonra çok ısınıyor diyorlar 2. yılından sonra usınmayan laptop mu olur Allah aşkına bende Tulpar var vallahi gıcır gıcır çalılıyor bazı kişilerin şansına sıkıntılı ürün geliyor adam genelliyır ben öyle bir sıkıntı yaşadım adamlar değiştirdi laptopu şu anki gayet de iyi adam geliyor en dandiğini alıyor sonra niye kötü. Ben alırken herkes kötülüyordu Monster'ı bir tanıdığım vardı güzel dedi baktığım modele ve evet hiç de sıkıntı yoktu bir de mesela masaüstü kullanan adam laptop yorumluyor Monster çok ısınıyor diyor bütün laptoplar ısınır bir kere ve adam laptop un sıcaklığını masaüstü gibi olacak zannediyor. O yüzden bir yerden sonra çok takmıyorum ben he deyip geçiyorum.😁

Monster laptoplar uzun vadede ısınıyor ve kalitesiz parçalar kullanıyor hatta yanlışınız var Türk malı değil paneli fasondan kasayı Clevo'dan alıp Türkiye'de birleştirip satıyorlar.
ScreenShot_20230804123913.png

Araştırmanızı öneririm Rampage'ten farkı yok bu firmanın.

5 yıldır Rampage mouse kullanıyorum, hala bir sorunla karşılaşmadım. :D

Biraz araştıralım o halde.
ScreenShot_20230804124250.png
ScreenShot_20230804124257.png
ScreenShot_20230804124316.png
ScreenShot_20230804124327.png

Wikipedia bilgisine ne kadar güveniyorsunuz :D Arkadaşın dediği gibi panel kalitesi de bu arada çok kötü bir süre sonra bozulmaya meyilli.

Kendisi bir üretici değil hocam. Gerçekten internetteki bilgiye çok inanıyorsunuz hemen. İnanmıyorsanız laptopu parçalayıp neyin ne olduğunu anlarsınız.

En ucuz Monster'ı alıyorlar Clevo kasa oluyor sonra çok dandik diyorlar 2. yıldan sonra çok ısınıyor diyorlar 2. yılından sonra usınmayan laptop mu olur Allah aşkına bende Tulpar var vallahi gıcır gıcır çalılıyor bazı kişilerin şansına sıkıntılı ürün geliyor adam genelliyır ben öyle bir sıkıntı yaşadım adamlar değiştirdi laptopu şu anki gayet de iyi adam geliyor en dandiğini alıyor sonra niye kötü. Ben alırken herkes kötülüyordu Monster'ı bir tanıdığım vardı güzel dedi baktığım modele ve evet hiç de sıkıntı yoktu bir de mesela masaüstü kullanan adam laptop yorumluyor Monster çok ısınıyor diyor bütün laptoplar ısınır bir kere ve adam laptop un sıcaklığını masaüstü gibi olacak zannediyor. O yüzden bir yerden sonra çok takmıyorum ben he deyip geçiyorum.😁

En ucuz Monster dediğiniz fiyata çok daha kaliteli ürünler alınıyor ki bahsettiğimiz sorun da bu. Hem pahalısın hem dandiksin olmaz böyle. Tulpar da fiyatını hak eden ürün değil o paraya çok daha iyileri bulunacak cihaz, sadece Monster'in yapabildiği tek kaliteli seri olduğu için çok da laf etmemek lazım :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı