Monster laptop neden alınmaz?

Monster abra a7 kullanıcısıyım abimde asus tuf gaming var ve fan sesi olarak bakıldığında benim pc baya ses çıkartıyor vede abimin pc ile aynı özeliklere sahip monster karşılaştırması yaptık asus performans vede sıcaklık oranlarıyla daha iyi çıktı , teknik bakıma gelirsek abra a7 bakıma gönderdiğime pişman oldum bakıma göndermeden önce rahatlıkla ve 60°c de çalıştırdığı oyunu bakımdan sonra 70°-75°c arasında çalıştırıyor vede fps sıkıntısıda olmaya başladı , güzel bakım yapan başka yerler arıyorum bu zamanlarda pc fiyatları aşırı derece pahalandığı için yeni pc de alınamaz durumda ondan dolayı elimdeki pc'yide harap etmek istemiyorum
Geçmiş olsun. Umarım monster laptopunuzdan sonra iyi bir laptopa geçebilirsiniz.

Öncelikle bende savunmuyorum, savunmam ama laptopla, Monster'la veya Abra'yla bir alakası yok laptop ısınması parçaların laptopa sığabilmesi için gerekli soğutmadan feragat edilir ve laptop alanlar da cihazın soğumasının 2 tane fana bağlı olduğunu ve ısınmasının nedeninin bu olduğunu bilir ayrıca Abra modellerin ekran kartları mükemmel güçte değildir. Gelelim teknik servis konusuna kim olsa aynısını yapar sonuçta insan çalışıyor moral durumları işlerini etkiler ki etkilemese bile kendininmiş gibi özen göstermezler benim tavsiyem her laptop kullanıcısı 1 tane ufak yıldız tornavida almalı temizliğini yapabilmek için kısacası laptop alanların bahsedilen ve eleştirilen konulardan haberleri vardır, bu genelleme saçmadır.

Kendi PC temizliğini bilmeyen arkadaşlarımız var ve de bunu kendileri yapmasada olur bakım için para ödeyip PC alıyorlar bakıma gönderilen pclerin özenle bakımı yapılması lazım.

Geçmiş olsun. Umarım Monster laptopunuzdan sonra iyi bir laptopa geçebilirsiniz.

Teşekkürler darısı herkesin başına.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.
Geçenlerde bu sitede monster aldığı için ağlayan biri vardı. Adam uzunca yazmış. Yani almak isteyen alsın, şansını denesin.

Açılın ben doktorum.

Monster neden alınmaz diye sorulmuş, bazı şanslı arkadaşlar bizimki bozulmadı demiş. Madem öyle bırakın bilgisayarı bozanlar konuşsun.

1993 senesinden beri ıt sektöründe en alttan en üste çalışmış biriyim. Gittim bir Monster aldım, elimde NVMe disk vardı, bunu takın, disk fiyatını düşün RAM yüksek olsun dedim. Olur dediler, olmadı. NVMe 960 serisini tanımıyormuş anakart, BIOS Update falan da hak getire. Gittim 970 serisi NVMe aldım, kurulum yaptılar aldım eve geldim.

Pil asla ekran kartını çalıştıracak güçte değil. Adaptör sistemi besleyecek güçte değil. Sürekli bir ısınma sürekli bir crash.

Dedim ben yapayım. 3 gün boyunca olası her varyasyonu deneyerek işletim sistemi kurdum ve denedim. Olmadı, sistem soğumuyor, ekran kartı ve CPU yeterli güç alamıyor ve sistem çöküyor. İade ettim.

Monster toplama bir cihaz, ellerinde kasa, ekran, anakart var birleştirip veriyorlar, 7 o zaman uğraşıp bulmuştum Çinli bir firma isim logo basıp gönderiyor bunlara, siz konfigürasyon söylüyorsunuz, aşağıda monte edip veriyorlar. Yani yerli milli falan değil.

Teknik servise iade ettiğim sırada onlarca insan gelmişti sorunlar için.

Ücretsiz bakım falan da işi kurtarmak için. Bir laptop kasası sağ ya da sol ön köşesinden tutulunca esniyor ise uzak durun, hangi marka olursa. Yarın o anakart, o menteşe sorun çıkarır.

Gidin, işi bilgisayar yapmak olan bir firmadan alın.

Hayırlı akşamlar.

Hemen öncellikle belirteyim, bu konuyu muhalefet, laf dalaşı gibi sebeplerden açmadım.
Ben Monster kullanıcısıyım. Şu an elimde olan model Monster Abra A5 v19.2. alalı 3 ay geçti ve tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ailemden 1 yıldan uzun Monster laptop kullanan kişiler var. Etrafımda aynı şekilde. Bu insanların kendi ağızlarından sorduğumda "gayet iyi çalışıyor" cevaplarını alıyoruz.
Biraz araştırdığımızda, iyi bir Monster sisteminde "ısınmadan" başka bir sorun göremiyoruz. "Monster alınmaz" diyen kişilere sorduğumuzda, "müşteri hizmetlerine" çeviriyor konuyu. Daha fazla sorduğumuzda kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı için elindeki laptoptan memnun olmadığını söylüyor.
Şimdi basitce şunu soruyorum. Monster neden alınmaz? Sizi tatmin etmeyen, yanlış gördüğünüz işleri nelerdir?
Küçük bir not bırakayım ben, ağır ülkücü damarları kabarmış, Türk malı olduğu için bu laptopu ölesiye savunmaya çalışan biri değilim. Her yerde gördüğüm "Monster alınmaz, çabuk iade et, Monster hariç her şey olur" gibi başlıklı videoların, konuların sebeplerini öğrenmek istiyorum.

Benim yanlış gördüğüm şey fan sesi eyvallah bayağı iyi soğutuyor ama fan sesi fazla.

Direkt alınır veya alınmaz demek yanlış. Ben size daha yeni yaşadığım durumu anlatayım. Arkadaşım 3 yıl önce monster laptop alıyor son zamanlarda ısınma problemi yaşıyor. Ben de gel bakalım, macun değişimi vs yapalım diyorum. Sonrasında gördüğüm tablo çok garipti

Gtx 1650 ve i7 9. Nesil işlemcili oyuncu laptopu 60hz? Drivet güncellemesi vs her şeyi yaptım ve 60hz, fabrika çıkışı o paneli koymuşlar.

Kasayı açınca inanılmaz toz toplamış, bir güzel fan temizliği vs yaptım. 2 yıl önce monster servisi de kendisi temizlik ve macun değişimi yapmış ama 2 yılda o kadar kir olması bana normal gelmedi.

Macun değiştirecegiz ve ne görelim, monster çalışanı vidayi yalama yapmış, çıkaramadık soğutucu paneli. Güç bela bir şekilde hallettik ama aşırı zor oldu

Sonuç olarak da küçük detaylara bakmayı unutmayın cihazda. Ekran tazeleme hızı, ram markası, ssd yazma okuma hızı gibi. Bunlarda sorun yoksa ve cihazın ısınma sorunu yoksa alınır tabii ki. Biz o cihaza macun değişimi sonrası performansın aşırı arttığına şahit olduk. Ama güçlü bir gaming laptop 60 Hz olmasi çok saçma

Öncelikle bende savunmuyorum, savunmam ama laptopla, Monster'la veya Abra'yla bir alakası yok laptop ısınması parçaların laptopa sığabilmesi için gerekli soğutmadan feragat edilir ve laptop alanlar da cihazın soğumasının 2 tane fana bağlı olduğunu ve ısınmasının nedeninin bu olduğunu bilir ayrıca Abra modellerin ekran kartları mükemmel güçte değildir. Gelelim teknik servis konusuna kim olsa aynısını yapar sonuçta insan çalışıyor moral durumları işlerini etkiler ki etkilemese bile kendininmiş gibi özen göstermezler benim tavsiyem her laptop kullanıcısı 1 tane ufak yıldız tornavida almalı temizliğini yapabilmek için kısacası laptop alanların bahsedilen ve eleştirilen konulardan haberleri vardır, bu genelleme saçmadır.

Alakası yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda gördüğünüz cihaz tek fanıyla Monster'in cayır cayır yanacağı oyunları rahat oynatıyor. Bu tamamen üreticinin soğutma kalitesine verdiği önemle alakalı. Teknik servis konusunda da kendi cihazı gibi özen göstermiyorsa bana ömür boyu garanti sözünü vermesinin hiçbir tutarlılığı yok. O cihazı temizlemek hizmete dahilse ilk günkü gibi son gününde de aynı titizlikle bakımlarını yapılmalı. Ayrıca Abra fiyatına çok güzel TUF'lar, Victus'lar mevcut.

Alakası yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda gördüğünüz cihaz tek fanıyla Monster'in cayır cayır yanacağı oyunları rahat oynatıyor. Bu tamamen üreticinin soğutma kalitesine verdiği önemle alakalı. Teknik servis konusunda da kendi cihazı gibi özen göstermiyorsa bana ömür boyu garanti sözünü vermesinin hiçbir tutarlılığı yok. O cihazı temizlemek hizmete dahilse ilk günkü gibi son gününde de aynı titizlikle bakımlarını yapılmalı. Ayrıca Abra fiyatına çok güzel TUF'lar, Victus'lar mevcut.

Her şeyi kanıtıyla sunmanız çok iyi cevap veremiyorlar😀.

Her şeyi kanıtıyla sunmanız çok iyi cevap veremiyorlar😀.

Kendisine iyi cihaz denk geldiği için övenleri bir nebze anlıyorum fakat "her laptop ısınıyor" gibi alakasız yorumlarla diğer markaları da gömercesine yorum yapılınca bilgi eksikliğini düzeltmek için kaynak gösteriyorum. Kimseye zorla "Monster alma, TUF al" demiyoruz. Her şeyi şeffaf biçimde sunup seçimi yine satın alacak arkadaşa bırakıyoruz. Kısacası kimseden reklam almadım :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı