Monster laptop neden alınmaz?

Yanlış anlama da benzer tuttuğun V15i şu forumda alınır mı diye atsan al diyen 1 kişi çıkmaz. Saçma birk arşılaştırma olmuş bence.

Yakından görüp bildiğim tek cihaz V15 olduğu için onu söyledim hocam iyi bir cihaz olduğu için değil yoksa önerilen bir cihaz olmadığını ben de biliyorum. Daha iyi cihazlarda fan sesi nasıldır bilemiyorum belki de benim cihaz zaten olması gerektiği gibi ses çıkarıyor da olabilir.

Konu rastgele önüme düştü bende Excalibur hakkında birkaç şey yazayım dedim. Öncelikle G870 i5 12450H 4060'lı olan modelini daha yeni 2. el olarak aldım 7 ay garantisi mevcuttu aldığım kişi daha önce hiç bakım yaptırmamasına rağmen işlemci 30W sınır ile (çoğu oyunda yeterli bu sınır) 85 derece civarı ekran kartı da 80leri geçmiyor. Soğutucu vs. kullanmıyorum. Kaliteli bir macun ya da ped ile 10-15 derece daha düşer diye tahmin ediyorum. Çünkü içindeki macun neredeyse 1.5 senelik.

Birkaç günlük deneyimimle söyleyebilirim ki fan sesi beni çok şaşırttı ve memnun etti gerçekten hiç beklemediğim bir performansı var. Oyunda değilken neredeyse ses yok 8-10 dB civarı, oyundayken de normal bir sesi var laptoplar için ideal seviyede baş ağrıtmıyor kesinlikle. Arkadaşımda Acer Nitro V15 var yükteyken elektrikli süpürge gibi sesi var laptopun 😃 bu öyle değil kesinlikle.

Şimdilik bir yazılım sorunuyla karşılaşmadım ama laptop yazılımı biraz daha geliştirilebilir. Malzeme kalitesi de plastik ama uyduruk bir şey gibi de durmuyor. Ortalama bir kalitede diyebilirim.

Tek şikayetim cihaz battery drain oluyor 180W yetmiyor kesinlikle. Birkaç saat oyun sonunda %3-4 civarı pil azalıyor. İşlemci watt sınırlamalı olduğu halde.

Genel olarak böyle, memnunum diyebilirim. Servis ile daha hiç temas kurmadım orada nasıllar bilmiyorum.

Şunu da belirtmem lazım ki çoğu kişi bu markalara ön yargıyla bakıyor. (bende öyle bakıyordum) bir noktaya kadar da haklılar. Ama benim gibi eğer ucuza kapatabilirsiniz sizi üzecek cihazlar da değiller diye düşünüyorum. Tabii ki de aynı bütçede daha iyi soğutmaya, malzeme kalitesine veya markaya sahip cihazlar varsa onlar tercih edilmeli. (eğer özellikleri de aynıysa)

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler, iyi sosyaller.

Konu ile tam alakasını çözemedim fakat burada birçok insan Monster markasının altında ki modeller hakkında çokca fikir belirtti. Gerçekten alınbilirliğini söyleyende oldu, asla alınmaması gerek diyende oldu. Alınmaması gerek diyenlere aslında ben daha çok katıldım çünkü dediğim gibi bu şans işi. Bu firmanın yaptığı bazı modeller gerçekten yapmak için yapılmış, bir sürü alakasız ve anlamsız model var. Fakat bu konuyu açtığımda bu modeli kullanıyordum ve üzerinden 2,5 yıl geçmesi nedeniyle bir güncelleme yapmak istedim. Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için.

Konu ile tam alakasını çözemedim fakat burada birçok insan Monster markasının altında ki modeller hakkında çokca fikir belirtti. Gerçekten alınbilirliğini söyleyende oldu, asla alınmaması gerek diyende oldu. Alınmaması gerek diyenlere aslında ben daha çok katıldım çünkü dediğim gibi bu şans işi. Bu firmanın yaptığı bazı modeller gerçekten yapmak için yapılmış, bir sürü alakasız ve anlamsız model var. Fakat bu konuyu açtığımda bu modeli kullanıyordum ve üzerinden 2,5 yıl geçmesi nedeniyle bir güncelleme yapmak istedim. Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için.

Genelde insanlar Monster, Excalibur gibi markalara aynı şekilde baktıkları için yazdım hocam. İkisi de genelde önerilmeyen markalar oldukları için yani. Konu için teşekkürler faydalı bir konu olmuş.

askere gitmeden önce Abra A5 v16.6.3 var, 2021 haziran yada temmuzdan beridir bende, gta online oynuyorum hala tabi cihaz parçaları eski olduğu için kasılma takılma oluyor orta-düşük ayarlarda oynatıyor. 5 seneye yaklaşıcaz daha bakıma bile götürmedim, 20 dakkalık mesafe ama götürmedim fabrikadan çıktığı macunla duruyor. format felanda atmamışım. Soruna gelirsek, ara sıra fanları full devire alıyor sonra bip sesi geliyor kapanıyor, onun haricinde başka sorun yok.

Genelde insanlar Monster, Excalibur gibi markalara aynı şekilde baktıkları için yazdım hocam. İkisi de genelde önerilmeyen markalar oldukları için yani. Konu için teşekkürler faydalı bir konu olmuş.

Rica ederim ne demek, gerçekten çok katılım oldu ve bu beni fazlasıyla mutlu etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı