Monster laptoplarda mavi ekran kronik bir sorun mu?

VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

Aynı sorun bende de var servise gönderdim

Windows 11 geçmeyi denedin mi?

Son bir yılda 3 tane Monster Abra modeli elimden geçti 3-5 ay kullandım. Yazılım hataları haricinde sorun yaşamadım. Ki bunlar normal olabilecek şeyler marka bağımsız.
BIOS güncellemesini kendim yaptım konusu var.
A5 v19.1 - v19.1. 7 - 1.9.4.4
Sonuç olarak önerir miyim? Önermem. Kendimi yakarım başkasını yakmam o riske atmam. Olabilecek sorunların bir şekilde altından kalkabilirim. Böyle bir havası var bu markanın. :)

2. Atılan model Tongfang kasaymış sanırsam, ne problemi vardı ki?

Monster laptoplarda kronik bir mavi ekran sorunu yok lakin belli bir konuda mavi ekran sorunu var. O da kbdclass.sys hatasından oluyor ve genelde Monster laptoplarda Monster yazılımlarından kaynaklanıyor. (Control Center vb.)

Senin attığın hata kodu ekran kartın veya sürücüsü ile ilgili. Mavi ekran hata analizi kısmına dump dosyanla beraber konuyu açıp beni etiketle, inceleyelim dosyayı.

Monster laptoplarda kronik bir mavi ekran sorunu yok lakin belli bir konuda mavi ekran sorunu var. O da kbdclass.sys hatasından oluyor ve genelde Monster laptoplarda Monster yazılımlarından kaynaklanıyor. (Control Center vb.)

Senin attığın hata kodu ekran kartın veya sürücüsü ile ilgili. Mavi ekran hata analizi kısmına dump dosyanla beraber konuyu açıp beni etiketle, inceleyelim dosyayı.

Başka bir konuda "Şu an serviste." yazmıştı muhtemelen atamayacak.

Mavi ekran sadece 1 kez aldım onun haricinde almadım. Kronik sayılır mı? Bilmem. Şans bence. Monster Rus ruletidir.

Windows 11 geçmeyi denedin mi?

2. Atılan model Tongfang kasaymış sanırsam, ne problemi vardı ki?
Donanım sorunu hiç yaşamadım. Yeni Sürücü güncellemeleri ile çıkan tekrar güncelleme ile çözülen sorunlar yaşadım. Bunlar olabilecek normal şeyler.
Konunun en altında çözümü var.
Windows 10 daha sağlıklı daha iyi emin olun.

Başka bir konuda "Şu an serviste." yazmıştı muhtemelen atamayacak.

Mavi ekran sadece 1 kez aldım onun haricinde almadım. Kronik sayılır mı? Bilmem. Şans bence. Monster Rus ruletidir.

Üzüldüm, sadece sürücü hatası yüzünden servise gönderildiyse zamanına yazık olmuş olur. kbdclass.sys modülü de Clevo kasaların kronik bir sorunu sadece, ayrıca çözümü de basit sadece yazılımları kaldırmak.

Doğru model seçilirse hiçbir sorun olmadan rahatça kullanırsınız, sizdeki eski kasa clevoydu sanırsam.
Eski sayılmaz geçen sene aldım ve hala bu kasa kullanımda. 17.X serileri satışta çünkü. Doğru denilen kasalar da şans işi kaç tane konu var onlar hakkında da. Clevo kasalar daha fazla sadece.

Üzüldüm, sadece sürücü hatası yüzünden servise gönderildiyse zamanına yazık olmuş olur. Ayrıca kbdclass.sys modülü de Clevo kasaların kronik bir sorunu sadece, ayrıca çözümü de basit sadece yazılımları kaldırmak.
1696280113812.png

Eski sayılmaz geçen sene aldım ve hala bu kasa kullanımda. 17.X serileri satışta çünkü. Doğru denilen kasalar da şans işi kaç tane konu var onlar hakkında da. Clevo kasalar daha fazla sadece.

UV kilidi açıktı sanırsam o modelde, biraz UV ve çarpan kısarsan cihaz ısınmaz. Bu arada servise göndermeni önermem cihazını, MX4 kullanılmaya başlandığı için pump out yapar.

Güç limiti değerleri şarjda kullanmak için ayarlı o yüzden çok sorun çıkarıyor pil gücünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı