Monster laptoplarda mavi ekran kronik bir sorun mu?

UV kilidi açıktı sanırsam o modelde, biraz UV ve çarpan kısarsan cihaz ısınmaz. Bu arada servise göndermeni önermem cihazını, MX4 kullanılmaya başlandığı için pump out yapar.
Direkt Turbo Boost kapattım açıkçası. Bundan iki tane elime geçti ilkinin sürekli ekranı bozuluyor diye servisten değişim istedim şu an elimde olanı verdiler. Servise temizlik için dahi göndermek istemiyorum çünkü gönderdiğim servislerinden memnun kalmadım hiç ama pump out nedir merak ettim.

Direkt Turbo Boost kapattım açıkçası. Bundan iki tane elime geçti ilkinin sürekli ekranı bozuluyor diye servisten değişim istedim şu an elimde olanı verdiler. Servise temizlik için dahi göndermek istemiyorum çünkü gönderdiğim servislerinden memnun kalmadım hiç ama pump out nedir merak ettim?

Kullanılan macun çok akışkan işlemcinin üzerinden taşıyor sonuç olarak soğutamıyor, eskiden hydronout kullanılıyordu. Kalite düşüşü var yani. Turbo Boost kapatmak yerine çarpan kısmak daha iyi olur hocam, hem performans çok azalmaz hem de sıcaklıklar düşer.

Monster laptoplarda kronik bir mavi ekran sorunu yok lakin belli bir konuda mavi ekran sorunu var. O da kbdclass.sys hatasından oluyor ve genelde Monster laptoplarda Monster yazılımlarından kaynaklanıyor. (Control Center vb.)

Senin attığın hata kodu ekran kartın veya sürücüsü ile ilgili. Mavi ekran hata analizi kısmına dump dosyanla beraber konuyu açıp beni etiketle, inceleyelim dosyayı.

Link Hocam dosyayı buraya attım servise göndermeden önce almışdım minidump dosyasını

Hocam bu kısmı neden attınız ?

Hocam bu kısmı neden attınız ?
1696280525269.png

Adını aratırsam mesajların çıkıyor.

Üzüldüm, sadece sürücü hatası yüzünden servise gönderildiyse zamanına yazık olmuş olur. kbdclass.sys modülü de Clevo kasaların kronik bir sorunu sadece, ayrıca çözümü de basit sadece yazılımları kaldırmak.
Hocam sürücüleri kaldırdım format bile attım Gine aynı hatayı verdiği için gönderdim servise

Eki Görüntüle 1965447

Adını aratırsam mesajların çıkıyor.
Valla hocam kusura bakmayın tam kullanmayı bilmiyorum forumu

Hocam sürücüleri kaldırdım format bile attım Gine aynı hatayı verdiği için gönderdim servise

Valla hocam kusura bakmayın tam kullanmayı bilmiyorum forumu
30 eylüldeki dosyada sürücün güncel değil, 1 ay önce çıkan bir sürüm. son sürüme yükseltip bir süre test etmen yeterli olurdu. Serviste de bunu yaparlar zaten ayrıca üstüne temizlik de yapılır bir güzel.

Aldığın hatanın değeri Arg1: 000000000000000a sürücü hatası.

0xADriver reported and invalid out of range aborted fence. (REPORTED_INVALID_ABORTED_FENCE)

30 eylüldeki dosyada sürücün güncel değil, 1 ay önce çıkan bir sürüm. son sürüme yükseltip bir süre test etmen yeterli olurdu. Serviste de bunu yaparlar zaten ayrıca üstüne temizlik de yapılır bir güzel.

Aldığın hatanın değeri Arg1: 000000000000000a sürücü hatası.

0xADriver reported and invalid out of range aborted fence. (REPORTED_INVALID_ABORTED_FENCE)
Valla hocam servis işşallah halleder ilk hatayı almamda sürücüleri güvenli modda kaldırmıştım sorna tekrar indirmek için tarayıcıya girdim ve Gine mavi ekran verip 5 dk cihaz açılmadı ondan sorna direk format attım Gine aynı hatayı verince servise gönderdim

Valla hocam servis işşallah halleder ilk hatayı almamda sürücüleri güvenli modda kaldırmıştım sorna tekrar indirmek için tarayıcıya girdim ve Gine mavi ekran verip 5 dk cihaz açılmadı ondan sorna direk format attım Gine aynı hatayı verince servise gönderdim
Hallederler, geçmiş olsun tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı